Nejprodávanější tituly - květen 2019
Amerika

Říše letního měsíce - 11%
(1x)
Komančové byli nejmocnějším indiánským kmenem v amerických dějinách. Proslavili se nedostižným jezdeckým i válečným uměním a legendární bojovností, dokázali zarazit rozpínání španělského impéria z Mexika i francouzských kolonistů z Louisiany.
Amerika

Říše letního měsíce

358 Kč
318 Kč
Velekněz - 11%
(1x)
Learyho průkopnická a provokativní kniha, která podrobně zaznamenává a komentuje dobré a špatné tripy s LSD, jak je zažily vůdčí osobnosti 60. let.
Amerika

Velekněz

358 Kč
318 Kč
Geronimo. Paměti náčelníka Apačů - 20%
(2x)
Dobroudružství života snad nejznámějšího indiánského náčelníka Geronimo - čtyřicet let nelítostného boje za právo svobodně žít, dvacet let válečného zajetí v rezervaci.
Amerika
Ukázky

Geronimo. Paměti náčelníka Apačů

121 Kč
97 Kč
Sexuální život ve starém Peru - 20%
Erotika, panenství, sňatek, mateřství, prostituce, homosexualita, život panen Slunce i incest a polygamie hrály ve starých indiánských kulturách na území dnešního Peru důležitou úlohu. Stejně tak i erotická keramika.
Amerika
Ukázky

Sexuální život ve starém Peru

246 Kč
197 Kč
Toulky minulostí světa 8. - 11%
Další díl oblíbené edice Toulky minulostí světa. Osídlení Nového světa, vznik Spojených států a jejich velmocenská cesta, dějiny Latinské Ameriky a Austrálie.
Amerika

Toulky minulostí světa 8.

359 Kč
319 Kč
USA - 20%
Dva naši přední amerikanisté přinášejí čtivě psané dějiny světové velmoci od počátku původního osídlení až po reakce americké společnosti na útoky 11. září 2001.
Amerika
Ukázky

USA

50 Kč
40 Kč
Divoký západ I. - Muži zákona - 11%
Autor líčí na základě hodnověrných pramenů a publikací dramatické osudy známých postav šerifů, marshallů, texaských rangerů a soudců.
Amerika

Divoký západ I. - Muži zákona

126 Kč
112 Kč
Dějiny Aljašky - 11%
Autor předkládá čtenáři knížku o nedávné minulosti Aljašky a na základě ověřených faktů líčí vývoj, boje, vítězství a porážky, které se v době ruské nadvlády udály na půdě Ruské Ameriky.
Amerika

Dějiny Aljašky

314 Kč
279 Kč
Náboženství Mayů - 11%
(1x)
Kdo byli Mayové? Kde a jak žili? Jak vypadal jejich náboženský svět? Jaké bohy uctívali? Jaké rituály provozovali? Jaké představy měli o světě i sami o sobě? A jaké představy o nich máme dnes?
Amerika

Náboženství Mayů

342 Kč
304 Kč
Dějiny amerického národa - 11%
(1x)
Dějiny amerického národa v Johnsonově podání jsou o to dramatičtější, že se v nich anglický historik pokouší postihnout zápas o charakter a smysl americké kultury.
Amerika

Dějiny amerického národa

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>