Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2019

Nahá pravda
(7x)
Nemáte čas číst? Nebo byste rádi rozumně využili čas například strávený v autě? Autoři loňského bestselleru Všechno je jinak, známí ekonomové Šichtařová a Pikora, ve své audioknize Nahá pravda rozcupovávají mýty, které se na nás valí z médií.

Nahá pravda

230 Kč
Steve Jobs
(7x)
Exkluzivní životopis Steva Jobse, zakladatele Applu, na 3 CD (formát mp3).

Steve Jobs

339 Kč
Svědkyně ohně
(6x)
V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...

Svědkyně ohně

314 Kč
Ucho
Příběh o ochromujícím strachu a lámání charakterů. Rozhlasová verze divadelní hry Lenky Procházkové podle scénáře Jana Procházky ke slavnému trezorovému filmu Ucho.

Ucho

89 Kč
Epištoly kutnohorské a vybrané články politické
Devítihodinová nahrávka obsahuje kompletní Epištoly, jak byly souborně vydány v roce 1851, a 21 novinových článků publikovaných v letech 1846 až 1851 v Pražských novinách, Národních novinách a ve Slovanu. Audiokniha vychází na CD ve formátu mp3.

Epištoly kutnohorské a vybrané články politické

215 Kč
Pohádka o Raškovi
Slavná povídka Oty Pavla ze sportovního prostředí ožívá jako dramatizace na CD. Ota Pavel zúročil své zkušenosti sportovního novináře v řadě knížek, kde se věnoval osudům legendárních českých sportovců.

Pohádka o Raškovi

191 Kč
Volá první republika!
Mluví: Tomáš Garrigue Masaryk, Milada Horáková, František Křižík, Jan Antonín Baťa, Josef Čapek, Vladislav Vančura, Josef Suk, Jaroslav Ježek, Josef Skupa, Vlasta Burian, Martin Frič, Růžena Nasková a mnozí další.

Volá první republika!

195 Kč
Jánošíci s těžkou hlavou
(1x)
Audio podoba česko-slovenského bestselleru, který je patrně prvním seriózním průřezem života našich sousedů na Slovensku od cestopisů Boženy Němcové vydaných daných před 150 lety.

Jánošíci s těžkou hlavou

83 Kč
Divnovlásky
(1x)
Groteskní a inteligentní autobiografie autorky bestselleru Deník šílené manželky v zábavné interpretaci herečky Ańi Geislerové. Příběh v jejím podání má napětí, lehkost, ironii a nadsázku.

Divnovlásky

252 Kč
Údolí včel - 26%
Filmová klasika v audio-podobě.

Údolí včel

334 Kč
246 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 262 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 > >>