Nejprodávanější tituly - květen 2019
křesťanství

Předzpěv k Andělskému pozdravení - 11%
Charakteristickým rysem modlitby růžence je opakování stejných slov. Může nám tato modlitba pomoci setrvat v Boží přítomnosti? Otec Jeroným se růženec modlil po mnoho let a získaná zkušenost ho vedla k napsání krátkého „předzpěvu“.
křesťanství

Předzpěv k Andělskému pozdravení

107 Kč
95 Kč
Jak dnes mluvit o Bohu? - 11%
(1x)
Může se člověk o Bohu bavit jako o všem ostatním? Je možné napřed mluvit o výsledcích Ligy mistrů, pak o Bohu a nakonec o předpovědi počasí? Brilantně napsaná „evangelizační anti-pomůcka“ .
křesťanství

Jak dnes mluvit o Bohu?

178 Kč
158 Kč
Nadšení pro lásku - 11%

Třetí cesta Františka z Assisi Všimli jste si, že František z Assisi, na rozdíl od svatých učitelů církve, na obrazech většinou nedrží knihu? Že nedrží kostel ani řeholi jako třeba Basil nebo Benedikt?

křesťanství

Nadšení pro lásku

212 Kč
188 Kč
Žít v dialogu - 11%
Kniha „Žít v dialogu“ je druhým dílem souboru tématicky utříděných myšlenek z děl Tomáše Halíka a čtenář zde najde, kromě jiného, sociologické, historiografické a politologické reflexe fenoménu náboženství.
křesťanství

Žít v dialogu

224 Kč
199 Kč
Evangelium „neznámého“ boha - 11%
(1x)
Třetí, novými texty doplněné a přepracované vydání raně křesťanských textů nalezených v Nag Hammadí, které mění tradiční pohled na vznik křesťanství, postavu Ježíše Krista a počátky katolické církve.
křesťanství

Evangelium „neznámého“ boha

Jan Kozák (ed.)
378 Kč
336 Kč
Ginza - gnostická bible nazarejců I. - 11%
(2x)
Ginza je základní svatou knihou nazarejců, kteří reprezentují prastarou tradici křesťanství, jež předchází nám známé křesťanství biblické. Obsahuje mytické příběhy o vzniku světa, o křtu Adama a jeho tří synů, o příchodu Spasitele, ad.
křesťanství

Ginza - gnostická bible nazarejců I.

397 Kč
353 Kč
Ginza - Gnostická bible nazarejců II. - 11%
(2x)
Nazarejská Ginza reprezentuje myšlení původního liturgického období lidských dějin.
křesťanství

Ginza - Gnostická bible nazarejců II.

441 Kč
392 Kč
Pokoj v srdci - 20%
Kniha zve dnešního uspěchaného člověka na cestu inspirovanou moudrostí starých mnichů, aby za pomoci jejich duchovní zkušenosti usedl do stínu Božích křídel a nalezl zde bezpečí a klid.
křesťanství
Ukázky

Pokoj v srdci

90 Kč
72 Kč
Příběh o povstání hada - 11%
(1x)
Kniha obsahuje překlad velmi starých gnostických textů nalezených v Nag Hammadí a jejich přepracování nejstaršími katolickými otci Ireneem a Hipppolytem.
křesťanství

Příběh o povstání hada

216 Kč
192 Kč
Klaun si povídá s Bohem - 11%
(3x)
Jiří Suchý je člověk mnoha profesí. Zpěvák, divadelník, básník a výtvarník, kterého zná u nás snad každý. Ne každý ale ví, že jeho hudební kariéra, jak sám říká, začala v pražském kostele svaté Anežky České, kde jako malý hoch ministroval.
křesťanství

Klaun si povídá s Bohem

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 126 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>