Nejprodávanější tituly - květen 2019
beletrie

Lucemburská zahrada - 6%
(8x)
Román líčí sled událostí, které se přihodily hrdinovi v důsledku toho, že v okamžiku nesoustředěnosti položil ruku na nesprávné klávesy počítače a do vyhledávače napsal jedno slovo špatně. Kniha oceněná Magnésií Literou pro nejlepší knihu roku.
beletrie

Lucemburská zahrada

229 Kč
215 Kč
Manuál pro uklízečky - 11%
(5x)
V povídkách, které vznikaly zhruba od šedesátých do devadesátých let 20. století, se Berlinová inspirovala dětstvím stráveným v těžařských městečkách na americkém Západu, mládím, které prožila mezi společenskou smetánkou v jihoamerickém Chile.
beletrie
Ukázky

Manuál pro uklízečky

268 Kč
238 Kč
Dny opuštění
(8x)
Román, jehož hlavní hrdinkou je překladatelka Olga, se odehrává v Turíně, kde Olga žije v malém bytě s manželem Mariem, dvěma dětmi a psem. Děj začíná v okamžiku, kdy manžel, zdánlivě bezdůvodně, od rodiny odchází.
beletrie
Ukázky

Dny opuštění

158 Kč
Katarze - 11%
(2x)
Detektiv Huldar a dětská psycholožka Freyja musí zastavit nemilosrdného vraha, který chce jediné: aby jeho oběti trpěly a litovaly. Geniálně napínavý příběh o síle sociálních sítí a temné stránce mezilidských vztahů vás donutí se zamyslet..
beletrie

Katarze

359 Kč
319 Kč
Lazar - 11%
(5x)

Komisař Joona Linna si myslel, že už má to nejhorší za sebou, přitom všechno teprve začíná…

Policisté objeví v bytě na předměstí Osla tělo mrtvého muže. Z toho, co najdou v mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel trofejí

beletrie

Lazar

359 Kč
319 Kč
Miss exitus - 11%
(7x)
Nový román známého publicisty a spisovatele Aleše Palána zavádí čtenáře do prostředí domácího hospice.
beletrie
Ukázky

Miss exitus

222 Kč
198 Kč
Zlatá klec - 11%
(6x)
Napínavý román se odehrává ve Stockholmu a točí se kolem Faye, ženy připravené udělat cokoli, aby dosáhla toho, po čem nejvíc touží: pomsty.
beletrie

Zlatá klec

359 Kč
319 Kč
Ještě než umřu - 11%
Šestnáctiletá Tessa má stejné pocity, touhy a plány jako její vrstevníci. Na jejich uskutečnění má ovšem podstatně méně času. Trpí leukémií v pokročilém stadiu a v takovém rozsahu, že není možná žádná další léčba.
beletrie
Ukázky

Ještě než umřu

249 Kč
222 Kč
Muž bez minulosti - 1%
(2x)

Osmý případ Davida Rakera, specialisty na pátrání po pohřešovaných osobách.

Když se k médiím donese zpráva o zbitém mladém muži, který si nepamatuje, kdo je ani odkud pochází, rychle mu dají přezdívku „Muž bez minulosti“.

beletrie

Muž bez minulosti

404 Kč
399 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Mapa dní - 11%
(2x)
Poté co odvrátil obrovskou hrozbu, která téměř zničila svět podivných, se Jacob Portman vrací tam, kde jeho příběh začal – na Floridu.
beletrie

Sirotčinec slečny Peregrinové: Mapa dní

448 Kč
398 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>