Nejprodávanější tituly - květen 2019
beletrie

Na odstřel - 73%
Komiksová detektivka z divadelního prostředí, kde není nouze o podezřelé. Hlavní hrdinka, divadelní kritička Dita Oulibská, má tak trochu styl slečny Marplové.
beletrie
Ukázky

Na odstřel

159 Kč
43 Kč
Satan v Goraji
Prvotina známého autora. V úchvatném příběhu z malého východoevropského městečka vypráví o rebu Gedajlovi, Satanovi, který sem přichází v rouše Mesiáše a začíná v lidských srdcích rozsévat zlo.
beletrie

Satan v Goraji

178 Kč
Jsme jako oni
V čem jsou liberálové stejní jako fašisti? Jaké to je, když vás vaše společnost nenávidí? Lze překonat společenské propasti?
beletrie
Ukázky

Jsme jako oni

145 Kč
Outsider
(2x)
Když je v městském parku zavražděn jedenáctiletý chlapec, spolehliví očití svědci bez váhání označí za viníka oblíbeného trenéra Terryho Maitlanda. Důkazy DNA a otisky prstů potvrzují, že zločin byl spáchán tímto rodinou milovaným mužem.
beletrie

Outsider

441 Kč
Povídky o nelásce
(1x)
Nové povídky Michala Viewegha (a jednu divadelní hru) spojuje napohled sarkastická, ve skutečnosti však spíš melancholická atmosféra nelehkého životního období. Proměnlivé spisovatelovo alter-ego prožívá rozvod i hořká porozchodová setkání...
beletrie

Povídky o nelásce

269 Kč
Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
beletrie
Ukázky

Anežka

314 Kč
Vůně ďábla
Desátý případ inspektorky Malin Forsové.
beletrie

Vůně ďábla

305 Kč
Zlaté časy
(3x)
Když sedmdesátiletá Franziska krátce po pádu Berlínské zdi navštíví bývalé rodinné panství Dranitz ve východním Německu, kde vyrůstala, je rozhodnutá zůstat tady už natrvalo.
beletrie

Zlaté časy

359 Kč
Strážce nádrže
(2x)
Starý strážce vodní nádrže Jiří Smrček si dopisuje s generálním ředitelem povodí. Jsou to zprávy o stavu přehrady, ale také o stavu jeho duše. Nevadí, že ředitel ani na jeden z jeho 23 dopisů neodpoví.
beletrie

Strážce nádrže

224 Kč
Provizorium
(3x)
Román vypráví o trýznivé cestě vykořeněného člověka, kroužící mezi dvěma světy, z nichž se nakonec přiklání k menšímu zlu. Zároveň jde i o podobenství člověka, který se nedokáže vyrovnat s příliš dotírajícím moderním světem.
beletrie
Ukázky

Provizorium

222 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>