Nejprodávanější tituly - květen 2019
beletrie

Egbérie a Olténie
(1x)
Správná pohádka má mít tři vlastnosti: poezii, moudrost a vtip. A má se líbit jak dětem, tak dospělým. Pohádky Sylvy Fischerové takové jsou: odehrávají se v různých zemích světa, ze kterých taky původně pocházejí, ale jsou mezi nimi i pohádky vmymyšlené.
beletrie

Egbérie a Olténie

84 Kč
Europeana
(2x)
Subjektivně laděná postmoderní próza se pohybuje na hranici beletrie a esejistiky a s ironickým nadhledem přehlíží celkovou atmosféru světa ve 20. století.
beletrie

Europeana

224 Kč
Horečka
(1x)
Jediný prozaický text, který se zachoval v pozůstalosti básníka (1940-1965) považovaného za nejvýznamnějšího českého představitele "beat generation".
beletrie

Horečka

221 Kč
Jak si postavit auto
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
beletrie
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
beletrie

Jaro

254 Kč
Němci
(14x)
Hlavní hrdinka a současně vypravěčka románu žije v Londýně, kam odešla po listopadu 1989 za prací a kde nyní čeká své první dítě. Nadcházející mateřstí ji v myšlenkách vrací do dětství v komunistickém Československu a vyvolává i zasutou vzpomínku...
beletrie
Ukázky

Němci

339 Kč
O krtkovi, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu
(1x)
Dnes už kultovní knížka, které by se měli obloukem vyhnout všichni škarohlídi a mrzouti.
beletrie

O krtkovi, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu

151 Kč
Sever Jih Východ Západ. Dáma u vodotrysku - 58%
(2x)
Dva dnes téměř nedostupné a neznámé tituly, jimiž Schulz významně obohatil prozaickou tvorbu meziválečné avantgardy: soubor povídek a básní Sever Jih Západ Východ (1923) a lyrizovanou prózu Dáma u vodotrysku (1926).
beletrie

Sever Jih Východ Západ. Dáma u vodotrysku

190 Kč
79 Kč
Šňupec
(7x)
Další díl z fantasy řady Úžasná Zeměplocha od Terryho Pratchetta.
beletrie

Šňupec

288 Kč
Umění mrdati
(1x)
Kontroverzní dílko připisované Vítězslavu Nezvalovi. Kniha je stylizována do formy dopisu z první poloviny 19. století. Otevřené, poeticky opsané rady mají být návodem i poučením, jak obstát jako milovník ve světě tělesné smyslnosti a ženské náruče.
beletrie
Ukázky

Umění mrdati

50 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>