Nejprodávanější tituly - květen 2019
beletrie

Láska a její kat - 11%

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

beletrie

Láska a její kat

350 Kč
311 Kč
Léto, kdy otec zemřel - 11%
Autobiografický román Léto, kdy otec zemřel maďarské autorky Yudit Kiss pojednává o osudech středoevropské rodiny postižené politickými zvraty posledního století, zejména protižidovským pronásledováním před druhou světovou válkou a během ní.
beletrie

Léto, kdy otec zemřel

255 Kč
226 Kč
Načisto - 6%
Docela nenápadný prodavač malé počítačové firmy Kirill Maximov nečekaně ztratí identitu a stane se tzv. funkcionálem, tedy tvorem, který je z čísi vyšší a ne zcela jasné vůle vyřazen z běžného života a je současně obdařen výlučnými schopnostmi.
beletrie

Načisto

253 Kč
238 Kč
Noční let - 20%
(1x)
Povídky obsažené v tomto výboru jsou první ukázkou tvorby současného brazilského spisovatele Sérgia Sant’Anny vycházející v českém jazyce. Žánrově, tematicky i formálně odlišné příběhy spojuje přízračné tajemno mistrně protkané sarkastickými záblesky.
beletrie

Noční let

179 Kč
143 Kč
Šifra mistra Leonarda - 6%
(4x)
Vražedné tajemství zakódované do nejznámějšího Leonardova obrazu sahá až do dnešních dnů… Ve hře není nic menšího než svatý grál!
beletrie

Šifra mistra Leonarda

398 Kč
374 Kč
Ztracený symbol - ilustrované vydání - 28%
(6x)
Pátá kniha Dana Browna a jeho třetí román s Robertem Langdonem se odehrává v průběhu pouhých dvanácti hodin. A nic není tak, jak se zdá na začátku. Přeložili Michala Marková a David Petrů, ilustrované vydání.
beletrie
Ukázky

Ztracený symbol - ilustrované vydání

398 Kč
288 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna - 20%
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
beletrie
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
79 Kč
Eskymo Welzl. Paměti českého polárníka a zlatokopa - 11%
Titul vychází nově i s původními, dnes již poeticky „archaickými“ fotografiemi, a chce tak znovu oživit co nejautentičtější obraz autora o svébytných vyprávěních jeho dobrodružství na dalekém severu.
beletrie

Eskymo Welzl. Paměti českého polárníka a zlatokopa

315 Kč
280 Kč
Hovory H - 20%
Horníčkova pohotovost, schopnost improvizace, moudrost a nekonečná invence jsou nejlépe patrné z jeho Hovorů H natáčených koncem 60. let minulého století pro televizi.
beletrie
Ukázky

Hovory H

199 Kč
159 Kč
Selský baroko - 11%
(6x)
Děj novely se odehrává v současnosti ovšem úzce se dotýká tématu kolektivizace v 50. letech. Její hrdina při pátrání po rodokmenu postupně rekonstruuje příběh udání z této doby. Magnesia litera 2006 - nejlepší kniha roku
beletrie
Ukázky

Selský baroko

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>