Nejprodávanější knihy - květen 2019

Můj první les
Peter Wohlleben, lesník a oblíbený autor bestsellerů o lese, hospodaří ve svém revíru již léta dle ekologických zásad. V této knize vysvětluje svůj systém šetrného lesního hospodářství a napomáhá tomu, abyste svému vlastnímu lesu hlouběji porozuměli.
Ukázky

Můj první les

251 Kč
Mutus liber - Němá kniha alchymie
Kniha, kterou nyní českému čtenáři předkládáme, vhodně dokumentuje další Canselietův interpretační dar, kterým byla jeho schopnost vykládat alchymickou ikonografii.

Mutus liber - Němá kniha alchymie

315 Kč
Na ramenech obrů
(1x)
Ve dvanácti textech této knihy nacházíme tresť světa Umberta Eca. Autor se tu zabývá filozofií, literaturou, estetikou, etikou i médii. Hravý i břitký tón zpříjemňuje četbu, doprovázenou četnými ilustracemi.
Ukázky

Na ramenech obrů

538 Kč
Německo: mýtus a realita

Publikace se zabývá německou politikou posledních dvaceti let. Vlastnímu tématu předchází obsáhlý úvod, objasňující základy politického systému SRN a proměny německého paradigmatu.

Německo: mýtus a realita

359 Kč
Objevujeme svět! Hudba
Poznávej hudební nástroje a užij si spoustu zábavy při objevování nových věcí. Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.

Objevujeme svět! Hudba

224 Kč
Obrázky z moderních československých dějin (1945–1989)
(1x)
Významné momenty naší moderní historie, zajímavé informace o významných osobnostech z kulturního a vědeckého světa či sportu a více než tisíc obrázků najdou děti, rodiče, prarodiče a učitelé ve výjimečné komiksové knize, která si získala srdce tisíců čtenářů.

Obrázky z moderních československých dějin (1945–1989)

359 Kč
Orientace v přírodě
Knížka je plná anekdot a příkladů z celé planety, z různých kontinentů a kultur, a přitom se informace dají dobře přenést i na českou krajinu. Dobrodružná cesta plná obdivu k malým i velkým zázrakům přírody právě začíná.

Orientace v přírodě

161 Kč
Pandořina hvězda - Bariéra
Píše se rok 2329 a lidstvo již pomocí červích děr kolonizovalo více než čtyři sta planet. Poprvé v historii vládne mír. Pak se stane něco zdánlivě nemožného – hvězda vzdálená tisíce let náhle zmizí.

Pandořina hvězda - Bariéra

449 Kč
Po stopách stoleté dámy
(2x)
Kniha ke stému výročí vzniku Československa procházím jednotlivými roky republiky a v každém z nich upozorňuje na zajímavosti, které se tehdy udály.

Po stopách stoleté dámy

269 Kč
Pomysli na Fléba
Pomysli na Fléba je úvodní román série Kultura od fenomenálního autora fantastiky Iaina M. Bankse, který je právě tak velkolepým vesmírným dobrodružstvím, jako bolestnou úvahou o křehkosti a smrtelnosti.

Pomysli na Fléba

404 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>