Nejprodávanější tituly - červen 2019
světová

Nositel zášti

Cti svoje předky. Nikdy nevěř elfům. A udržuj zášť. Trpasličí král Throndin Kamenné srdce ze Zhufbaru byl zabit, zrazen na válečném poli. Královský plášť po něm přebírá jeho syn Barundin a s ním závazek, že naplní slavnostní přísahu pomsty.

světová

Nositel zášti

287 Kč
Obejmi mě, prosím
(1x)

Úplně nejlepší je, když můžeš někoho pořádně obejmout! Táta Medvěd s malým Medvídkem vyrážejí na pouť lesem, aby objali všechny jeho obyvatele.

světová

Obejmi mě, prosím

341 Kč
Objevujeme svět! Noc
"Húúú..." Slyšíš? Jaké zvíře loví v noci? Co to září na noční obloze? Co je to maják a jak vypadá světluška? Jaká jiná světýlka ještě můžeme v noční tmě vidět? Ideální knížka pro všechny děti, které jsou také tak trochu nočními tvory a touží se dozvě
světová

Objevujeme svět! Noc

224 Kč
Ostrov
Na otázku, je-li člověk dobrý či zlý, odpovídá Robert Merle hravým, dobrodružným románem Ostrov, v němž dokazuje, že vše záleží na životních podmínkách, jaké jsou si lidé schopni vytvořit.
světová

Ostrov

359 Kč
Paul Morphy díl I.
(1x)
O Paulu Morphym (1837-1884) byly napsány desítky knih a Maróczyho dílo patří k těm nejzdařilejším. Oba díly obsahují celkem 290 komentovaných partií, uspořádaných chronologicky od roku 1849 do 1869, kdy Morphy skončil svoji šachovou kariéru.
světová

Paul Morphy díl I.

179 Kč
Petr Kachna
Velké dobrodružství na moři s vysloužilým námořníkem Petrem Kachnou se odehrálo jen ve fantazii Vlaštovek a Amazonek, a přesto působí nanejvýš věrohodně a čtenáře zaujme jako opravdové strhující pátrání po pokladu.
světová

Petr Kachna

89 Kč
Plíseň
Touha po pomstě a strach ze smrti — to je druhý díl série Havraní kruhy.
světová

Plíseň

332 Kč
Pohyblivý písek
V lednu 2014 mi byla diagnostikována rakovina. Kniha Pohyblivý písek ale kupodivu není o smrti a zkáze, ale o tom, co to je lidská bytost.
světová

Pohyblivý písek

296 Kč
Policejní stanice Brooklyn
Rafinovaný příběh s nezapomenutelnou hlavní postavou, která se setkává s mnoha známými historickými osobnostmi, je zasazen do New Yorku roku 1888.
světová

Policejní stanice Brooklyn

251 Kč
Popel Babylonu
(1x)
Šestá kniha ze série Expanze. Revoluce, která po celé generace doutnala, se nyní rozhořela naplno. Svobodná flotila – příslušníci radikální frakce Spolku vnějších planet – zasadila Zemi těžkou ránu a mezi vnějšími planetami zahájila pirátské tažení.
světová
Ukázky

Popel Babylonu

199 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100