Nejprodávanější tituly - červen 2019
světová

Láska přichází po špičkách - 11%
Těhotná novomanželka Marty přijíždí se svým manželem na Divoký západ. Chtějí se tam usadit a chovat dobytek. Její muž však při nehodě s koněm umírá a Marty v bezvýchodné situaci dostává od místního farmáře Clarka nabídku k formálnímu sňatku.
světová

Láska přichází po špičkách

179 Kč
159 Kč
Lenčiny katastrofy - Všude plno králíků - 11%
Jmenuju se Lenka, mám deset let a jsem poměrně normální. Každopádně mnohem normálnější než moji rodiče a oba moji blbobráši. Proto taky nechápu, proč se právě mně poslední dobou stává tolik divných věcí.
světová

Lenčiny katastrofy - Všude plno králíků

224 Kč
199 Kč
Léto s Afroditou - 11%
(1x)
Čtyři generačně odlišné ženy z různých koutů světa, které se neznají a mají jedno společné: každá má problém se svými blízkými. Nezávisle na sobě ho řeší prázdninovým dobrodružstvím na řeckém ostrově Korfu.
světová
Ukázky

Léto s Afroditou

313 Kč
278 Kč
Léto s vůní čerstvého chleba - 11%
(3x)
K přílivovému ostrůvku v Cornwallu přilnula Polly Waterfordová natolik, že jí neposloužil jen jako přechodná štace, než se vzpamatuje z předchozího neúspěchu, ale nabídl jí vše, po čem toužila: blízkost moře a přírody i malou komunitu lidí.
světová

Léto s vůní čerstvého chleba

268 Kč
238 Kč
Lily a chobotnice - 11%
Příběh o přátelství, který nás učí, jak žít a jak – znovu – milovat. Člověk Ted a fenka Lily jsou nejlepší přátelé. Lily je dvanáct let, což je osmdesát čtyři psích. Tedovi je čtyřicet dva, což je dvě stě devadesát čtyři psích.
světová

Lily a chobotnice

269 Kč
239 Kč
Maminčin mazánek - 11%
(1x)
Sleduje... Vyčkává... Kdo je na řadě? Tento thriller o precizním sériovém vrahovi není pro slabé povahy. Musíte být připraveni na šok! Ideální pro fanoušky Angely Marsons.
světová

Maminčin mazánek

314 Kč
279 Kč
Město mečů - 11%
(1x)
Pokračování titulu Město schodů.
světová

Město mečů

332 Kč
295 Kč
Moucha - 11%
(2x)
Další z řady detektivek velmi úspěšného a oblíbeného slovenského spisovatele Dominika Dána nás zavádí na Slovensko rok po sametové revoluci. Nejen slovenští kriminalisté se v té době musí potýkat s nárůstem zločinů, brutality i vražd.
světová

Moucha

269 Kč
239 Kč
Můj boj 2: Zamilovaný muž - 11%
(1x)
Karl Ove Knausgard se vrací ve vzpomínkách do doby, kdy ze dne na den opustil manželku i rodné Norsko, zamířil do Stockholmu a spřátelil se s jiným exulantem, intelektuálem a boxerem Geirem. A potkal Lindu, do níž se bláznivě a hluboce zamiloval, usa
světová

Můj boj 2: Zamilovaný muž

359 Kč
319 Kč
Můj milý, jdeš-li v létě Ruskem: výbor z díla - 11%
Výbor Můj milý, jdeš-li v létě Ruskem představuje první knižní publikaci českých překladů z díla Dmitrije Alexandroviče Prigova , ruského básníka, výtvarného umělce a performera, jednoho ze zakladatelů takzvaného moskevského konceptualismu.
světová

Můj milý, jdeš-li v létě Ruskem: výbor z díla

383 Kč
340 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>