Nejprodávanější audioknihy na CD - červen 2019
beletrie

Anne ze Zeleného domu - 11%
(3x)

Naštěstí mám fantazii. Co asi dělají lidé, kteří ji nemají? Upovídané hubené děvčátko se zrzavy´mi copy přijíždí na nádraží v Bright Riveru na kanadském ostrově Prince Edwarda.

beletrie

Anne ze Zeleného domu

251 Kč
223 Kč
Klub sebevrahů - 11%
(1x)
Klub sebevrahů představují tři volně spojené příběhy prince Florizela z Bohemie.
beletrie

Klub sebevrahů

206 Kč
183 Kč
Marco - 11%
(3x)

Žádné zákoutí není dost temné… Jak se ztratit v ulicích Kodaně, aby vás nenašel nikdo z rodinného klanu ani policie? Patnáctiletý Marco utíká před svým strýcem, který by ho chtěl zmrzačit, aby jako žebrák víc „vydělával“.

beletrie

Marco

296 Kč
263 Kč
Mycelium III : Pád do temnot - 11%
(3x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
beletrie

Mycelium III : Pád do temnot

332 Kč
295 Kč
Nesmírný - 11%
(2x)

Oddělení Q znovu v pohotovosti. Šéfa oddělení Q Carla Morcka vyruší při obvyklém ranním šlofíku v práci telefon. Požádá ho o pomoc kolega z Bornholmu, ale Carl odmítne. O několik hodin později za to ponese následky...

beletrie

Nesmírný

323 Kč
287 Kč
Prokletí brněnských řeholníků - 11%
Audio verze historické krimi, ve kterém Oldřich z Chlumu byl vyslán do Brna vyšetřovat krádež v klášteře tamních minoritů. Ovšem cesta se jeví jako velmi záhadná, neboť se ukáže, že ve hře je cosi velice znepokojivého.
beletrie

Prokletí brněnských řeholníků

314 Kč
279 Kč
Příběh služebnice - 11%
(9x)
Dystopická vize ukazuje blízkou budoucnost na půdě dnešních Spojených států amerických, které se proměnily v republiku Gilead a vlády se chopil klerofašistický režim, který militantně volá po návratu k tradičním hodnotám.
beletrie

Příběh služebnice

332 Kč
295 Kč
Stopařův průvodce galaxií - 11%
(18x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk
beletrie

Stopařův průvodce galaxií

269 Kč
239 Kč
Aristokratka na koni - 11%
(4x)
Problémy s modrou krví a rodinným sídlem doslova v Kostce. „Nejchudší zámek v Čechách“ zůstává věrný svému označení, a tak tu hraběcí rodinka ani personál rozhodně nemají ustláno na růžích. Místo davů návštěvníků se na zámku kupí neproplacené.
beletrie

Aristokratka na koni

242 Kč
215 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti - 11%
(13x)
Tajemný ostrov. Opuštěný sirotčinec. Stará sbírka bizarních fotografií. Existuje opravdu podivný sirotčinec pro děti se zvláštními schopnostmi, o němž Jacob jako malý slýchával?
beletrie

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 115 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>