Nejprodávanější Kniha - červen 2019
sci-fi

Princ z Persie
(1x)
Komiks, který vznikl za spolupráce s autorem slavné stejnojmenné počítačové hry. Autoři se vrátili k původním inspiračním zdrojům, k perské mytologii a dějinám.
sci-fi

Princ z Persie

253 Kč
Neopouštěj mě
(7x)
Propracovaný psychologický román z alternativní dystopické Anglie.
sci-fi
Ukázky

Neopouštěj mě

313 Kč
Stroj nekonečna
Ve vzdálených končinách vesmíru a na samé hranici Řádu se komplikovaná hra blíží ke svému vyústění. Tajemná a nebezpečná Penny Royal má stále v patách pronásledovatele, do jejichž čela se dostává Brockle, psychopatická forenzní UI.
sci-fi

Stroj nekonečna

359 Kč
Vzestup a pád agentury DODO
(3x)
Melisanda Stokesová je odbornice na starověké jazyky. Když se na univerzitě náhodou sejde s Tristanem Lyonsem, jenž se zabývá vojenskou rozvědkou, netuší, že se ocitla na prahu událostí, které naruby obrátí nejen její život, ale i lidské dějiny.
sci-fi

Vzestup a pád agentury DODO

448 Kč
Malá noční můra
Konec 21. století. Masová automatizace, průmyslově vyráběné potraviny, nekontrolovatelný růst nezaměstnanosti a daní, uměle zvyšované ceny. zaměstnanec jedné z korpopací, ztrácí půdu pod nohama, když ho konformní vrstva Systému vyloučí ze svých řad.
sci-fi

Malá noční můra

27 Kč
Jenom lidé
(1x)
Doktorka Rose Franklinová v dětství náhodou objevila v zemi zakopanou obrovskou kovovou ruku. Později jako vědkyně řídila tým, který vypátral další části ohromného těla, které společně tvoří Themis: gigantického robota mimozemského původu.
sci-fi

Jenom lidé

269 Kč
Mír prohrává
Na poručici Džasminder Čaudry se usmálo štěstí.
sci-fi

Mír prohrává

323 Kč
Pandořina hvězda - Invaze
V XXIV. století díky technologii červích děr lidstvo kolonizovalo řadu planet a vytvořilo obrovskou komunitu s názvem Společenství. Setkali se jen s přátelskými nebo neutrálními formami mimozemského života.
sci-fi

Pandořina hvězda - Invaze

449 Kč
Zbouchnul jsem Satanovu dceru
Přišla si pro jeho duši, ale odešla s jeho srdcem. Román Carltona Mellicka III, autora s ohromující fantazií a nezaměnitelným stylem, je romantickou komedií, jaká tu ještě nebyla.
sci-fi

Zbouchnul jsem Satanovu dceru

224 Kč
Ostrov
(2x)
Autorova optimistická vize spravedlivého uspořádání společnosti, která svým občanům dává ideální podmínky pro rozvoj osobnosti.
sci-fi

Ostrov

314 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 104 položek
1 2 3 .. 11 > >>