Nejprodávanější knihy - červen 2019
medicína

Revmatologie pro praxi - 11%
Monografie Revmatologie pro praxi ve své aktualizované a rozšířené podobě umožňuje snadno a rychle najít požadované informace z oboru revmatologie.
medicína

Revmatologie pro praxi

981 Kč
872 Kč
Adiktologie pro všeobecné praktické lékaře - 11%
Diagnostika návykových nemocí, krátká intervence léčbou a prevence závislostí pro všeobecné praktické lékaře. V této knize se postupně zabýváme diagnostikou návykových nemocí, krátkou intervencí léčbou a prevencí.
medicína

Adiktologie pro všeobecné praktické lékaře

359 Kč
319 Kč
Dětská pneumologie - 11%
Cílem editorů a autorského kolektivu je přehledná a klinicky zaměřená kniha s doporučenými postupy v diagnostice a léčbě onemocnění respiračního systému s praktickými radami pro řešení akutních nebo chronických respiračních obtíží.
medicína

Dětská pneumologie

644 Kč
572 Kč
Eutanazie pro a proti - 11%
Otázka „eutanazie ano, či ne" prochází historií medicíny. Vede cestami práva, filozofie, náboženství, etiky, psychologie i obecného kulturního kontextu.
medicína

Eutanazie pro a proti

351 Kč
312 Kč
Gen - 11%
Nakladatelství Munipress věnuje oslavám 100. výročí založení Masarykovy univerzity české vydání mimořádné a oceňované knihy o historii genu – jednotce dědičnosti a biologické informace.
medicína

Gen

487 Kč
433 Kč
Malá kniha o duši - 11%
(3x)
Průvodce naší duší a jejími onemocněními je malá základní příručka, která odpovídá na celou řadu důležitých otázek
medicína
Ukázky

Malá kniha o duši

242 Kč
215 Kč
Moderní farmakoterapie v nefrologii - 11%
Koncepce knihy klade důraz na praktičnost, na konkrétní návody jak u každé nozologické jednotky začít s léčbou a jak pokračovat podle léčebné odezvy, resp. jak léčbu modifikovat za konkrétních podmínek.
medicína

Moderní farmakoterapie v nefrologii

626 Kč
556 Kč
Moderní molekuly v onkologii - 11%
Fundovaný, přehledný, kompletní a přitom koncizní průvodce „novými léky“, které se do klinické praxe v onkologii dostaly a dostávají v posledních letech.
medicína

Moderní molekuly v onkologii

626 Kč
556 Kč
Multidisciplinary approach to oesophageal and gastric cancer - 11%
This book aims at highlighting the present and very dynamic development in the field of upper GI cancers. Oesophageal and gastric cancer are diseases with poor prognosis.
medicína

Multidisciplinary approach to oesophageal and gastric cancer

189 Kč
168 Kč
Onkologie v klinické praxi - 11%
Monografie si klade za cíl informovat odbornou veřejnost o nejnovějších teoretických i klinických poznatcích v překotně se rozvíjejícím oboru klinické onkologie. V tomto vydání byla zásadním způsobem přepracována a rozšířena preklinická část knihy.
medicína

Onkologie v klinické praxi

801 Kč
712 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 70 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>