Nejprodávanější knihy - červen 2019
medicína

Předoperační vyšetření dospělých - 11%
Přichází druhé, přepracované a rozšířené vydání praktické příručky (nevelké rozsahem, ale podstatné a hutné svým obsahem) shrnující na jednom místě všechny aspekty předoperačního vyšetření.
medicína

Předoperační vyšetření dospělých

225 Kč
200 Kč
Psoas trénink - 11%
Když vás začnou bolet hýžďové svaly, mravenčí vám stehno nebo cítíte tuhost v dolní části zad, příčinou často bývá zkrácený nebo napjatý bedrokyčelní sval. Co s tím můžete sami udělat?
medicína

Psoas trénink

243 Kč
216 Kč
Respirační onemocnění u dětí - 11%
Akutní a chronická respirační onemocnění jsou nejčastějším problémem, se kterým se denně setkává každý dětský lékař. Kniha podává přehled diagnostiky a praktické léčby těchto nemocí v dětském věku a u dospívajících.
medicína

Respirační onemocnění u dětí

536 Kč
476 Kč
Zlomeniny proximálního femuru - 11%
Zlomeniny proximálního femuru jsou nekončícím evergreenem v traumatologii skeletu. Jejich léčba tvoří denní náplň pracovišť zabývajících se poraněním pohybového aparátu.
medicína

Zlomeniny proximálního femuru

1 710 Kč
1 520 Kč
Zraková postižení
Monografie uvádí do problematiky mezioborové spolupráce s možností využití poznatků aplikované behaviorální analýzy při různých činnostech jedince v jeho prostředí a případných změnách v jeho chování při změně prostředí.
medicína

Zraková postižení

89 Kč
Abeceda diabetu - 11%
Páté, významně doplněné a aktualizované vydání dnes již klasické knihy, která pomáhá bez nadsázky celé jedné generaci pacientů s diabetem 1. typu – první vydání vyšlo před 20 lety, v roce 1998.
medicína

Abeceda diabetu

266 Kč
236 Kč
Asthma bronchiale - Průvodce ošetřujícího lékaře - 11%
Asthma bronchiale patří svými medicínskými i společenskými důsledky k nejvýznamnějším nemocem současnosti. Pohled na astma a jeho terapii se v této době podstatně mění. Je k dispozici řada účinných léků, jejichž správné podávání dokáže nemoc ovlivnit
medicína

Asthma bronchiale - Průvodce ošetřujícího lékaře

266 Kč
236 Kč
Bolest v psychiatrii - 11%
Co je to bolest, víme snad všichni. Provází nás celý život, od útlého dětství přes produktivní dospělost až do vysokého stáří. Většina našich bolestí je vysloveně tělesná. Existuje však ještě jeden druh bolesti, a to bolest při různých stavech....
medicína

Bolest v psychiatrii

270 Kč
240 Kč
Dimenze myšlení - 11%
Jedna z nejvlivnějších knih o vývojové psychologii, psychologii myšlení a o reformě vzdělávání představuje teorii „mnoha inteligencí“ s převratnými důsledky pro výchovu dětí a jejich školní vzdělávání.
medicína

Dimenze myšlení

269 Kč
239 Kč
Francouzská nemoc v radách lékařů 16. století - 11%
(1x)
Konsilia tvořila důležitou součást středověké i raně novověké odborné lékařské literatury. Literární konsilium obsahovalo písemné vylíčení jednoho konkrétního případu pacienta a lékařovu radu na léčebný postup.
medicína

Francouzská nemoc v radách lékařů 16. století

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 70 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>