Nejprodávanější tituly - červen 2019

Kdo vládne světu?
Nejnovější kniha intelektuála, filozofa a aktivisty Noama Chomského přináší důkladnou kritickou analýzu současné mezinárodní situace.

Kdo vládne světu?

342 Kč
Klub
Hans Stichler pochází ze skromných poměrů. Když mu jeho jediná žijící příbuzná zprostředkuje stipendium na univerzitě v Cambridgi a on má jako protislužbu vyřešit zločin, ještě netuší, k čemu se zavázal.

Klub

269 Kč
Kontrastní zvířátka 2
Leporelo plné vysoce kontrastních černobílých obrázků zaujme miminka již od dvou týdnů života a pomůže jejich rozvoji.

Kontrastní zvířátka 2

116 Kč
Královská krev: Svatokrádežná svatba
Temný a násilný příběh od legendárního Alejandra Jodorowského. Mytický příběh zrady, války, zakázané lásky, svržených vládců a milostných hrůz… to vše v nádherné kresbě tvůrce jménem Dongzi Liu. V knize najdete hned první dva díly této série!

Královská krev: Svatokrádežná svatba

359 Kč
Království Elmet
(1x)
Daniel žije se sestrou a otcem na samotě,ve srubu v lese, v izolaci od společnosti. Kdysi chodili do školy, ale stejně byli odjakživa jiní. Matka se občas objevovala a zase mizela. Až se jednou už nevrátila…

Království Elmet

269 Kč
Miloš Forman v kostce
Rubikova kostka života a díla česko-amerického režiséra z pera jeho českého analytika, pamětníka i zpovědníka.

Miloš Forman v kostce

293 Kč
Ne nestačí
Trumpova agenda je nejmarkantnějším symptomem dlouhodobě postupující krize a vyústěním těch nejhorších trendů minulého půlstoletí. Nyní už nestačí pouze vyjadřovat nesouhlas, je zapotřebí věrohodného plánu na uzdravení rozdělené společnosti.

Ne nestačí

268 Kč
O všímavé Ele
Představte si, že jste na nehostinném a smutném místě, do kterého začnou postupně vstupovat vyzdobené domy, barevné květy, košaté stromy, zvířata se svými rozmanitými hlasy, a také lidé se svými pocity a příběhy. Takové dobrodružství zažívá Ela.

O všímavé Ele

261 Kč
Oči kočky
(2x)
Fascinující apokalyptická mikropovídka s krajně úsporným textem, vyprávěná v drtivé většině výtvarně, od roku 1978 stále znovu vychází, je stále znovu čtena a stále znovu ohromuje.

Oči kočky

448 Kč
Olga
(5x)
Příběh lásky na pozadí dramatických německých dějin od konce 19. století do sedmdesátých let 20. století.

Olga

269 Kč
Zobrazuji 401 - 410 z 1000 položek
<< < 1 .. 39 40 41 42 43 .. 100 > >>