Nejprodávanější tituly - červen 2019
zdraví a životní styl

Jak nezemřít - Kuchařka - 11%
V knize naleznete „denní silnou dvanáctku“ Michaela Gregera, což jsou nejlepší ingredience, které váš život prodlouží o několik let, a kuchařka Jak nezemřít se jistě stane základním zdrojem inspirace ve všech zdravých kuchyních.
zdraví a životní styl

Jak nezemřít - Kuchařka

413 Kč
367 Kč
Jóga podle čaker - 11%
Kniha, která nesmí chybět v knihovničce žádného studenta ani učitele jógy! Díky této dlouho očekávané knize uznávané odbornice na čakry Anodey Judith lépe pochopíte systém jógy a posunete svoji praxi o stupeň dál.
zdraví a životní styl

Jóga podle čaker

494 Kč
439 Kč
Jóga pro fascie - 11%
Fascie stabilizují a tvarují vaše tělo a podobně jako svaly, i fascie potřebují pravidelný pohyb. Jóga pro fascie ve vás uvolní ta nejhlubší napětí, zregeneruje a protáhne vazivo...
zdraví a životní styl

Jóga pro fascie

268 Kč
238 Kč
Jóga pro váš typ - 11%
Tato kniha jako vůbec první podrobně uvádí, jak si vybírat jógové ásany (polohy), které jsou, podle pět tisíc let starého systému ájurvédské medicíny, vhodné pro váš jedinečný tělesný typ.
zdraví a životní styl

Jóga pro váš typ

439 Kč
390 Kč
Kompletní průvodce půstem - 20%
Po celé dlouhé dějiny se lidé postili. Ať z kulturních a náboženských důvodů, nebo jen kvůli neúspěšnému lovu, občasné hladovění bylo tisíce let přirozenou součástí života – až do nedávna...
zdraví a životní styl
Ukázky

Kompletní průvodce půstem

319 Kč
255 Kč
Léčení silou přírody
Andreas Michalsen, primář Immanuelovy nemocnice v Berlíně a profesor klinické přírodní medicíny v berlínské univerzitní nemocnici Charité, podrobil vědeckému průzkumu tradiční postupy, jako je léčba pijavicemi, pouštění žilou, jóga či půst.
zdraví a životní styl
Ukázky

Léčení silou přírody

89 Kč
Lekce jógy - 11%
(1x)
André Van Lysebeth za svého života vydal šest knih; v tomto díle se zabývá některými praktickými problémy při cvičení jógy a věnuje se řadě dalších ásan se specifickými účinky.
zdraví a životní styl
Ukázky

Lekce jógy

268 Kč
238 Kč
Moudrost Hathorů - 11%
(1x)
Jsme Hathorové. Jsme mistři zvuků a lásky z jedné vzestoupené intergalaktické civilizace. Přispěli jsme k vývojovému procesu v Egyptě a jiných starověkých kultur.
zdraví a životní styl

Moudrost Hathorů

468 Kč
416 Kč
Myšlenky v obraze - 11%
Barbora Hu je zkušená instruktorka jógy, vystudovaná indoložka a kulturoložka a autorka několika článků a knih o józe.
zdraví a životní styl

Myšlenky v obraze

179 Kč
159 Kč
Omládněte s jógou za 2 x 7 dní - 11%
Staroindický výraz pro lékařství – ájurvéda – doslova znamená „znalost (pro dosažení) vysokého věku“. A právě ze staroindické lékařské tradice vychází André Van Lysebeth, vysvětluje, že proces stárnutí lze zpomalit, a poskytuje praktický návod.
zdraví a životní styl
Ukázky

Omládněte s jógou za 2 x 7 dní

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 147 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 15 > >>