Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červen 2019
česká

Aby radost nezmizela
(1x)
Sborník vzpomínek vznikl po náhlé smrti básníka, rebela a manažera Plastic People Ivana Martina Jirouse, který si odseděl v nejdrsnějších komunistických žalářích osm a půl let vězení.
česká

Aby radost nezmizela

36 Kč
Antologie moderních arabských povídek
Výběr povídek z pera nejmladších arabských autorů. Čtenáři tak mají možnost ochutnat poetiku spisovatelů z Egypta, Tuniska, Iráku, Libanonu, Libye, Ománu a Jordánska.
česká

Antologie moderních arabských povídek

268 Kč
Boletus arcanus
(10x)
Nový román úspěšného českého spisovatele si pohrává s klasickou českou vášní – houbařením. Vypráví příběh mladého nakladatelského redaktora Gregora Martyho, který bojoval s podivuhodnou drogou a málem nad ní zvítězil. Vychází s 3D ilustracemi Pavla Růta.
česká

Boletus arcanus

296 Kč
Cesty na Sibiř
(3x)
Hrdinou Cest na Sibiř je mladík toužící stát se „mužem s vlastnostmi“; rezignuje proto na vědeckou kariéru i rodinný život a vydává se na dalekou pouť, v jejíž zdánlivě chaotické trajektorii pozvolna rozpoznává logiku hlubšího řádu.
česká

Cesty na Sibiř

468 Kč
Co tvrdí Molero
Mimořádný román způsobil v době svého vydání (1977) veliký rozruch a záhy si získal přízeň kritiky i prostých čtenářů. Vděčí za to neutuchající živosti, tematické, jazykové a kompoziční pestrosti, pohlcujícímu rytmu a barvitému vyprávění.
česká

Co tvrdí Molero

223 Kč
Dálnice
Ten den bouralo při hromadné dopravní nehodě na dálnici D1 98 nákladních a 131 osobních aut. Zraněny byly tři desítky osob, nikdo nepřišel o život. Na 20 tisíc lidí zůstalo v tom mrazivém počasí uvězněno v padesátikilometrové koloně.
česká

Dálnice

206 Kč
Dám se poddat
(1x)
Povídková sbírka přináší čtrnáct svérázných příběhů, které jsou vyprávěny s vtipem, citem pro humorný detail i trochou melancholie a skepse.
česká

Dám se poddat

143 Kč
Despota
(7x)

Autor staví příběh s hlubokou znalostí dějin Byzantské říše a s osobní zkušeností s Peloponéským poloostrovem.

česká

Despota

171 Kč
Divoši
(2x)
Kreslený biografický román vycházející ze skutečných událostí, jak je ve svých zápiscích zachytil mladý cestovatel a botanik Alberto Vojtěch Frič. Získal komiksovou cenu Muriel 2011 za Nejlepší původní český komiks a Nejlepší původní scénář.
česká

Divoši

356 Kč
Erotická revue 1-3
(1x)
Reprint jednoho z nejnedostupnějších a nejvzácnějších knižních projektů české meziválečné avantgardy.
česká

Erotická revue 1-3

313 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>