Nejprodávanější tituly - červen 2019
kuchařky

WHOLE30 - 11%
Program Whole30 autorů Melissy a Dallase Hartwigových již pomohl statisícům lidí změnit způsob přemýšlení o jídle, vlastním těle a celém životě. Přístup Whole30 vede ke snadnějšímu zhubnutí a lepšímu zdraví, ruku v ruce s vylepšením kvality spánku.
kuchařky

WHOLE30

584 Kč
519 Kč
Žena s dranžírákem - 11%
(1x)
Pravdu se pokusila odhalit moravská spisovatelka, náruživá čtenářka a vášnivé kuchařka Daniela Mičanová. Třicet povídek s jídlem v hlavní roli slouží jako předvoj třiceti praktickým receptům.
kuchařky

Žena s dranžírákem

179 Kč
159 Kč
Dějiny jídla ve 100 receptech - 6%
(4x)

Autor shromáždil pozoruhodné a význačné recepty, počínaje jednoduchými pokrmy z Bible a klínopisných tabulek a konče haute cuisine moderní doby.

kuchařky
Ukázky

Dějiny jídla ve 100 receptech

586 Kč
551 Kč
EGO - 11%
Autorčino vnímání a postřeh jsou natolik živé, natolik neumrtvené profesionální kultivovaností, že neustále porušují i zákonitosti, které si sama ukládá, a protrhávají hráze umělecké výpovědi skutečnou prostořekostí.
kuchařky

EGO

224 Kč
199 Kč
Ovládněte svůj metabolismus – kuchařka
Fenomenální bestseller v oblasti diet od Jillian Michaels „Ovládněte svůj metabolismus – kuchařka“ pomohl již milionům lidí stát se atraktivnějšími a zdravějšími bez toho, aniž by se stali posedlými jídlem nebo cvičením.
kuchařky

Ovládněte svůj metabolismus – kuchařka

89 Kč
Suroviny pro obor vzdělání cukrář - 11%
Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků.Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nové druhy surovin, kypřících prostředků a potravinářských barviv.
kuchařky

Suroviny pro obor vzdělání cukrář

297 Kč
264 Kč
Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek - 11%
Časopis Apetit přichází na trh s novou edicí kuchařek, tentokrát zaměřenou na mezinárodní kuchyně. První kuchařka z nové řady je věnovaná kuchyni italské.
kuchařky

Mamma mia! aneb To nejlepší od italských matek

359 Kč
319 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.
kuchařky

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Jihomoravské vaření s vínem - 11%
(1x)
Autor přináší recepty na jídla tuzemská i zahraniční, kde se víno používá běžně či se jím může pokrm vylepšit překvapivě.
kuchařky

Jihomoravské vaření s vínem

179 Kč
159 Kč
Tradiční česká kuchyně (rusky) - 6%
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce,... Publikace v ruštině.
kuchařky

Tradiční česká kuchyně (rusky)

339 Kč
319 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 99 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>