Nejprodávanější tituly - červenec 2019
osobní rozvoj

Obejměte své vnitřní dítě - 11%
Tato kniha je o setkání s našimi nejhlubšími pocity - s naší citlivostí, zranitelností a opravdovostí. Je o radosti a smutku, o lásce a hněvu, o hlubším prožitku, který se skrývá za naší každodenní skutečností - zkrátka o dítěti v nás.
osobní rozvoj

Obejměte své vnitřní dítě

260 Kč
231 Kč
Psychomagie - 11%
(2x)
Jsme nemocní. I když navenek můžeme překypovat zdravím, každý si v sobě nese nějaké trauma – nejčastěji z útlého dětství – které mu brání plně se realizovat a vést šťastný a plnohodnotný život.
osobní rozvoj

Psychomagie

312 Kč
278 Kč
Všímavost - 20%
(1x)
Nic nestíháte, jste příliš zaneprázdnění, neustále v jednom kole? Všímavost neboli mindfulness je technika cvičení pro vaši mysl, která vám pomůže všechno dokončovat v klidu a s předstihem, být úspěšnější a sebevědomější.
osobní rozvoj
Ukázky

Všímavost

254 Kč
203 Kč
Zvířata v překladu
(1x)

Jak zvířata vnímají svět? Cítí bolest? Co mají rády a co v nich vzbuzuje zlost nebo strach?

Kniha Zvířata v překladu vysvětluje chování zvířat, přičemž se zaměřuje zejména na zvířata žijící v blízkosti člověka, tedy na hospodářská a domácí.

osobní rozvoj

Zvířata v překladu

239 Kč
Nenechte sebou manipulovat - 11%
(1x)

Jak rozpoznat manipulaci a jak se jí ubránit. Zajímavé téma je u nás v knižní podobě zpracováno poprvé, ačkoliv do kontaktu s lidmi, kteří námi manipulují, se dostáváme nezřídka. Nemusí to být jen v obchodě, v reklamě či v politice.

osobní rozvoj

Nenechte sebou manipulovat

314 Kč
279 Kč
Tao koně - 6%
V knize Tao koně Linda Kohanov vypráví o svém objevování duchovní podstaty koní za pomoci mytologie, vědeckého výzkumu i svých vlastních zážitků.
osobní rozvoj

Tao koně

254 Kč
239 Kč
52 změn - 11%
Během dvaapadesáti týdnů vás tato kniha provede jednoduchými metodami, díky nimž se dokážete zbavit závislostí, udělat si pořádek v agendě běžného dne a urovnat svůj život tak, abyste jej nejen žili, ale také si jej užívali.
osobní rozvoj

52 změn

242 Kč
215 Kč
Sebevědomí okamžitě - 20%
Motivační audioprogram z úspěšné řady audioknih z oblasti osobního a firemního rozvoje od Dana Millera. Interpretuje Vítězslav Kryške.
osobní rozvoj
Ukázky

Sebevědomí okamžitě

490 Kč
392 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.
osobní rozvoj

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Chvála pomalosti - 6%
(1x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

osobní rozvoj

Chvála pomalosti

253 Kč
238 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 318 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 32 > >>