Nejprodávanější e-knihy - červenec 2019

Chladnokrvne
(3x)
Sú situácie, na ktoré nemôže byť nikto pripravený... Robert Bryndza je späť s ďalším prípadom Eriky Fosterovej!
Ukázky

Chladnokrvne

382 Kč
Katarze
(3x)
Na omluvu je někdy smrtelně pozdě. Geniálně napínavý příběh o síle sociálních sítí a temné stránce mezilidských vztahů vás donutí se zamyslet.
Ukázky

Katarze

339 Kč
Malé sladké lži
(2x)
Cat Kinsellová bývala tatínkova holčička až do dne, kdy svého otce přistihla, jak flirtuje se sedmnáctiletou Maryanne ze sousedství. Když pár dní nato Maryanne beze stopy zmizí, Catin otec zapírá, že by ji znal....
Ukázky

Malé sladké lži

339 Kč
Nádherní poražení
(1x)
Leonard Cohen je znám především jako skvělý písničkář a textař, jeho prózy si však s jeho hudební tvorbou co do kvality nijak nezadají – nejlepším důkazem je román Nádherní poražení z roku 1966, smělá, exaltovaná, erotizující vize.
Ukázky

Nádherní poražení

198 Kč
Ospalá slovanská díra
(1x)
Zlín ve 13. století. Místo, kde se sváří staré síly s novými. Veterán Henslin se po deseti letech v cizině ve službách svého pána vrací do rodného Zlína. Jenže za tu dobu se město značně proměnilo...
Ukázky

Ospalá slovanská díra

149 Kč
Prašina
(15x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
Ukázky

Prašina

135 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Mapa dní
(3x)
Jacob a jeho podivní přátelé jsou zpět! Poté co odvrátil obrovskou hrozbu, která téměř zničila svět podivných, se Jacob Portman vrací tam, kde jeho příběh začal – na Floridu.
Ukázky

Sirotčinec slečny Peregrinové: Mapa dní

259 Kč
Strážce nádrže
(4x)
Starý strážce vodní nádrže Jiří Smrček si dopisuje s generálním ředitelem povodí. Jsou to zprávy o stavu přehrady, ale také o stavu jeho duše. Nevadí, že ředitel ani na jeden z jeho 23 dopisů neodpoví.
Ukázky

Strážce nádrže

212 Kč
Syn buvola
(1x)
„Ne, vůbec to není akční ani adrenalinové. Nezachraňuji cizí životy přímou masáží srdce,“ říká lékárník Stanislav Havlíček o svém působení v nemocnici v Agoku.
Ukázky

Syn buvola

145 Kč
Špína za nehty
(1x)
Dynamicky a uhrančivě vyprávěný příběh úspěšného architekta Karla a uznávané fotožurnalistky Kláry, kteří mají už ledacos za sebou, ale to největší peklo je teprve před nimi. Milostný a kriminální žánr a živý, velmi úderný jazyk propůjčuje knize nebývalé napětí a pikantnost.
Ukázky

Špína za nehty

199 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 100 > >>