Nejprodávanější e-knihy - červenec 2019

Temný les
(12x)
Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi. Pokračování světového fenoménu od nejlepšího čínského autora science fiction.
Ukázky

Temný les

279 Kč
Jezero - 20%
(10x)
Bianca Bellová napsala brilantní novelu, která se podobá i nepodobá jejím předchozím knihám. Zůstává syrovost vidění, přesný a úsečný jazyk. Ale tentokrát se ocitáme v úplně jiném světě, hutnějším, hlubším, osudovějším.
Ukázky

Jezero

189 Kč
151 Kč
Síť
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
Ukázky

Síť

89 Kč
A nezapomeň na labutě! - 20%
(5x)
Autor v románovém zpracování zachycuje skutečné osudy žen odvlečených po druhé světové válce do sovětského gulagu z různých koutů střední Evropy, přičemž jeho protagonistka Irena Kalaschová pochází z Československa.
Ukázky

A nezapomeň na labutě!

239 Kč
191 Kč
Jak si neudělat z domova cirkus jako na Piccadilly - 20%
Volné pokračování knížky Jak nemít na pikniku o jeden sendvič míň zavede čtenáře opět do vísky Kingston, kam následovala Češka Hana svého anglického manžela Williama.
Ukázky

Jak si neudělat z domova cirkus jako na Piccadilly

199 Kč
159 Kč
Johana z Rožmitálu - 20%
Píše se rok 1450. Ovdovělý zemský správce Jiří z Poděbrad hledá ženu, která by pečovala o jeho domácnost a byla opatrovnicí jeho dětí. V Johaně z Rožmitálu ovšem nenachází pouhou hospodyni, ale především moudrou a výtečnou rádkyni, schopnou citlivě zasahovat i do politických záležitostí…
Ukázky

Johana z Rožmitálu

179 Kč
143 Kč
Kriminálka na tahu
Písecký autor, emeritní kriminalista, i tentokrát vychází ze své dlouholeté praxe. Jeho čtivé krimi povídky nepostrádají znalost kriminálního prostředí, způsob páchání trestné činnosti a profesionální nadhled.
Ukázky

Kriminálka na tahu

169 Kč
Labyrint pohybu - 20%
(4x)
Knižní rozhovor s renomovaným fyzioterapeutem prof. Kolářem.„Hýbeme se buď málo, nebo špatně a pohyb se vytrácí nejen ze života, ale i z medicíny,“tvrdí profesor Pavel Kolář, renomovaný fyzioterapeut, který už třicet let působí na poli rehabilitační medicíny, potažmo i té sportovní.
Ukázky

Labyrint pohybu

249 Kč
199 Kč
Táta za všechny prachy - 20%
(1x)
Dojemný příběh otce a syna, kteří mezi špatným a zase špatným musí vybrat menší zlo a nakonec zvítězí nejen nad zlověstným panem Velikánem, dokazuje, že Walliams se právem řadí k největším současným autorům literatury pro děti.
Ukázky

Táta za všechny prachy

198 Kč
158 Kč
Zvuk slunečních hodin - 20%
(3x)
Román vynalézavým způsobem spojuje několik rovin a časových pásem - Baťův Zlín, Indii třicátých let, poválečnou Ameriku.
Ukázky

Zvuk slunečních hodin

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>