Nejprodávanější audioknihy na CD - červenec 2019

Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda
Třetí audiokniha příběhů z železniční stanice Záhořice, kde je přednostou pan Otakar Drahorád, co má dráhu nade všechno rád. Ale úplně nejvíc má rád svou početnou rodinu a vnoučatům koupil vyřazený vagón první třídy.

Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda

224 Kč
Sherlock Holmes
Dramatizace povídek Sira A.C.Doyla z archivu brněnského rozhlasu. V hlavních rolích povídek Tři Garridebové a Umírající detektiv opět Jiří Tomek a Jaroslav Kuneš.

Sherlock Holmes

224 Kč
Usměvavý muž
(4x)
Poté, co komisař Kurt Wallander při výkonu služby zabil člověka, podléhá existenciální krizi, utápí v depresích a nezadržitelně propadá alkoholu. Nakonec se rozhoduje definitivně odejít od policie.

Usměvavý muž

314 Kč
Hra o trůny
(5x)
Úvodní část románového fantasy eposu ze světa temného středověku, zmítaného magií, intrikami, zradou i věštbami. Územím Sedmi království zrozených v zapomenutých časech otřásá krvavý boj.

Hra o trůny

449 Kč
Nebezpečné známosti
(2x)
Moderní zpracování podle nového překladu světoznáméh příběhu o lásce a krutých milostných intrikách ve výpravné dramatizaci s Vilmou Cibulkovou, Jiřím Dvořákem, Klárou Issovou, Janem Medunou, Kristýnou Frejovou a Igorem Barešem.

Nebezpečné známosti

314 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
Velký král Přemysl Otakar I
(3x)
První část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů.

Velký král Přemysl Otakar I

359 Kč
Andělé a démoni
(4x)
V knize Andělé a démoni americký spisovatel Dan Brown poprvé představil postavu harvardského symbologa Roberta Langdona, který ... Román ve zkrácené verzi čte Miroslav Táborský.

Andělé a démoni

339 Kč
Heda Gablerová
Inscenace natočená roku 2000 Českým rozhlasem.

Heda Gablerová

134 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 124 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>