Nejprodávanější tituly - červenec 2019
zdraví a životní styl

Co s doktorem 2 - Cesta etikoterapie - 11%
Od léků a léčebných postupů se dostáváme do příčinné oblasti nemocí, kam může proniknout každý z nás, je-li toho už schopen, nebo s pomocí terapeuta. Nemocný sám zná nebo tuší skutečnou příčinu a může ji odstranit...
zdraví a životní styl

Co s doktorem 2 - Cesta etikoterapie

259 Kč
230 Kč
Homeopatie - Energetická medicína - 11%
Kniha stručným a srozumitelným způsobem představuje základní principy homeopatie, její terapeutické možnosti a postup při výrobě a testování extrémně zředěných homeopatických léků včetně brilantního popisu několika z nich. 
zdraví a životní styl

Homeopatie - Energetická medicína

241 Kč
214 Kč
Když se hubnout nedaří - 11%
Zhubnout totiž lze i navzdory „tlustým“ genům a mizerné vůli. Jak? To si přečtete v knize, která vás naučí nejen štíhle myslet, ale i štíhle žít.
zdraví a životní styl

Když se hubnout nedaří

233 Kč
207 Kč
Kniha o očkování - 6%
Kniha, jež vám pomůže při rozhodování, proti kterým nemocem a kdy nechat očkovat své dítě. Najdete v ní informace o průběhu, rizicích a četnosti výskytu jednotlivých nemocí, proti nimž existuje očkování, o složení vakcín a jejich možných vedlejších účinků.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kniha o očkování

304 Kč
286 Kč
Minulými životy k uzdravení - 11%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
zdraví a životní styl

Minulými životy k uzdravení

179 Kč
159 Kč
Praktická urologie v kazuistikách - 11%
Kniha umožní lékařům jednodušší spolurozhodování o postupu při urologických onemocněních u konkrétních pacientů, usnadní rozhodnutí kdy referovat na urologické pracoviště a zároveň pomůže posoudit výsledky postupu specialisty.
zdraví a životní styl
Ukázky

Praktická urologie v kazuistikách

423 Kč
376 Kč
Vademecum - 11%
Publikace navazuje na učebnici Kapitoly z didaktiky zdravotní tělesné výchovy a aplikuje pravidla vyrovnávacích prostředků.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vademecum

72 Kč
64 Kč
Život bez pšenice - 11%
(2x)
Od zavedení stravovacích směrnic v 70. letech, které vyzývaly k omezení příjmu tuků, jsme byli svědky podivného jevu: Američané neustále tloustli, postonávali a měli ještě větší sklony k cukrovce než dřív. Není to tuk, není to cukr- je to pšenice.....
zdraví a životní styl

Život bez pšenice

268 Kč
238 Kč
Doba jedová 2 - 6%
(7x)
Kniha nabízí poutavé čtení o škodlivých látkách v potravinách, nápojích, kosmetice, lécích a potravinových doplňcích a životním prostředí vůbec, které jsou reklamou, sdělovacími prostředky a mnohdy i medicínou doporučovány jako zdraví prospěšné.
zdraví a životní styl

Doba jedová 2

254 Kč
239 Kč
Jak zhubnout krok za krokem - 12%
Kniha (učebnice hubnutí) přehledným způsobem popisuje vše co je potřebné vědět, aby hubnutí bylo úspěšné a trvalé.
zdraví a životní styl

Jak zhubnout krok za krokem

102 Kč
90 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 167 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 17 > >>