Nejprodávanější tituly - červenec 2019
zdraví a životní styl

Doba jedová 4 - 20%
Kniha upozorňuje na nebezpečí syntetických hormonů v podobě léků, jako je hormonální antikoncepce či hormonální substituční léčba, na endokrinní disruptory v životním prostředí a na další faktory, které mají negativní dopad na lidské zdraví.
zdraví a životní styl
Ukázky

Doba jedová 4

149 Kč
119 Kč
Makrobiotické dobroty babiček Dáši a Světlany
Návštěva babičky s sebou v mysli každého z nás neodmyslitelně nese příslib něčeho dobrého na zub. Moudrá babička tedy může využít situace...
zdraví a životní styl

Makrobiotické dobroty babiček Dáši a Světlany

89 Kč
Moučný mozek - 11%
(2x)
Kniha renomovaného neurologa otevírá téma, kterým se už léta zabývají vědecké studie, ale veřejnost o něm překvapivě stále nic neví: sacharidy škodí našemu mozku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Moučný mozek

242 Kč
215 Kč
Obezita. Malými krůčky k velké změn - 11%
Zkušená psycholožka a autorka mnoha bestellerů o hubnutí Iva Málková podává v první části knihy srozumitelnou formou praktický návod na změnu životního stylu včetně „nácviku vůle“. Zabývá se i změnou nevhodných myšlenek, emocí a chování.
zdraví a životní styl

Obezita. Malými krůčky k velké změn

174 Kč
154 Kč
Posilování - 11%
Zvýšení síly, budování svalové hmoty, spalování tuku a tvarování postavy. S barevnými ilustracemi, s podrobným popisem provedení a tréninkovými radami se knížka Posilování na anatomických základech určitě stane užitečným pomocníkem.
zdraví a životní styl

Posilování

404 Kč
359 Kč
Receptář pátera F. Ferdy - 11%
Receptář fenomenálního českého léčitele a jasnovidce. Šířil se ručním opisováním mezi vděčnými pacienty tohoto legendárního léčitele. Praktická a jednoduchá příručka s abecedním uspořádáním.
zdraví a životní styl

Receptář pátera F. Ferdy

161 Kč
143 Kč
Sport a jóga - 11%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
zdraví a životní styl

Sport a jóga

224 Kč
199 Kč
Světlo lék budoucnosti - 11%
Kniha pojednává o využití světla při ošetřování nejrůznějších druhů rakoviny, deprese, stresu, problémů se zrakem, premenstruačního syndromu, sexuálních dysfunkcí, poruch učení a imunitního systému.
zdraví a životní styl

Světlo lék budoucnosti

171 Kč
152 Kč
Tajná řeč stromů - 11%
(2x)

Tato kniha vás zasvětí do tajemné řeči stromů. A možná, že bude pro vás tou nejkrásnější a nejcennější, jakou jste kdy četli.

zdraví a životní styl

Tajná řeč stromů

333 Kč
296 Kč
Cesta ke zdraví - 11%
Ve třetí knize ruského autora Michaila Tombaka Cesta ke zdraví ( v češtině vyšly rovněž knihy Je možné žít 150 let? a Vyléčit nevyléčitelné) nenajdete žádné příkazy nebo zákazy.
zdraví a životní styl

Cesta ke zdraví

214 Kč
190 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 167 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 .. 17 > >>