Nejprodávanější e-knihy - červenec 2019
severská detektivka

Dívka, která nikomu nechyběla
(5x)
Nový napínavý příběh od trojnásobného držitele ceny Nejlepší švédský krimiromán Hakena Nessera.
severská detektivka
Ukázky

Dívka, která nikomu nechyběla

94 Kč
Clona
(2x)

Holger Munch a Mia Krügerová – skvělý tým vyšetřovatelů je zpět! V horském jezeře je nalezena zavražděná baletka. Opodál stojí prázdný fotoaparát, v jehož čočce je vyryté číslo. O pár dní později najde recepční pochybného hotýlku v jednom z pokojů mrtvého saxofonistu. Stopy ukazují na stejného pachatele, který zanechává policii podivné vzkazy.

Pod pseudonymem Samuel Bjork se skrývá úspěšný norský spisovatel, dramatik, zpěvák a textař Frode Sander Oien (* 1969). Svou první divadelní hru napsal v jedenadvaceti letech, od té doby vedle dalších her vydal dva vysoce hodnocené romány: Pepsi Love (2001) a Speed k snídani (2009), natočil šest hudebních alb, věnuje se také výtvarnému umění a překládá Shakespeara. Jeho první detektivka V lese visí anděl (2013, č. 2015) se hned po vydání stala hitem v celé Skandinávii. Následně tento vrstevnatý a propracovaný detektivní román, v němž uvádí na scénu dvojici detektivů Holgera Muncha a Miu Krügerovou, vyvolal obrovskou vlnu mezinárodního zájmu a již byl přeložen do více než třiceti jazyků. Druhý detektivní případ, který Holger s Miou vyšetřují v románu Sova (2015, č. 2016), se vyznačuje právě tak promyšlenou a napínavou zápletkou, ale navíc odhalí mnohé z osobního života obou hlavních hrdinů. Ve třetí knize s názvem Clona (2018, č. 2019) se osobní záležitosti vyšetřovatelů proplétají s případy více, než by si kterýkoli z nich přál…

severská detektivka
Ukázky

Clona

299 Kč
Lazar
(9x)

Komisař Joona Linna si myslel, že už má to nejhorší za sebou, přitom všechno teprve začíná. Policisté objeví v bytě na předměstí Osla tělo mrtvého muže. Z toho, co najdou v mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel trofejí

severská detektivka
Ukázky

Lazar

249 Kč
Síť
(11x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Když se Janek Mitter jednoho rána probudí s příšernou kocovinou, najde svou ženu zavražděnou ve vaně. Sám si je jistý, že není vrah ...
severská detektivka
Ukázky

Síť

89 Kč
Katarze
(3x)
Na omluvu je někdy smrtelně pozdě. Geniálně napínavý příběh o síle sociálních sítí a temné stránce mezilidských vztahů vás donutí se zamyslet.
severská detektivka
Ukázky

Katarze

339 Kč
Poustevník
(1x)
Několik týdnů před Vánoci je v blízkém Wistingově sousedství nalezen před televizorem mrtvý muž. Nic nenasvědčuje tomu, že by zemřel jinou než přirozenou smrtí. Pouze fakt, že byl objeven až po čtyřech měsících, dokládá, o jak osamělého člověka se jednalo.
severská detektivka
Ukázky

Poustevník

269 Kč
Selfies
(6x)
Sedmý případ oddělení Q. Carl, Asad a Gordon stojí před záhadou dalece přesahující všechny, které dosud řešili. A jejich kolegyně Rose má vážné problémy. Dokážou i ve třech zabránit zavření oddělení Q a zastavit zabíjení v Kodani?
severská detektivka
Ukázky

Selfies

229 Kč
Na dně
(2x)
Během letního týdne vyplaví moře na pláž poblíž Stavern čtyři levá chodidla. Místní policie čelí záhadě: Kde jsou těla, k nimž nohy patřily? Kdo je znetvořil a proč?
severská detektivka
Ukázky

Na dně

279 Kč
Vůně ďábla
Desátý případ inspektorky Malin Forsové.
severská detektivka
Ukázky

Vůně ďábla

229 Kč
Zlatá klec
(7x)
První z dvojice napínavých románů vynikající švédské autorky Camilly Läckberg s hlavní hrdinkou Faye, ženou, jejímž životním krédem je pomsta.
severská detektivka
Ukázky

Zlatá klec

339 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 25 položek
1 2 3 > >>