Nejprodávanější e-knihy - červenec 2019
česká

Johana z Rožmitálu
Píše se rok 1450. Ovdovělý zemský správce Jiří z Poděbrad hledá ženu, která by pečovala o jeho domácnost a byla opatrovnicí jeho dětí. V Johaně z Rožmitálu ovšem nenachází pouhou hospodyni, ale především moudrou a výtečnou rádkyni, schopnou citlivě zasahovat i do politických záležitostí…
česká
Ukázky

Johana z Rožmitálu

179 Kč
Kriminálka na tahu - 30%
Písecký autor, emeritní kriminalista, i tentokrát vychází ze své dlouholeté praxe. Jeho čtivé krimi povídky nepostrádají znalost kriminálního prostředí, způsob páchání trestné činnosti a profesionální nadhled.
česká
Ukázky

Kriminálka na tahu

169 Kč
118 Kč
Zvuk slunečních hodin
(3x)
Román vynalézavým způsobem spojuje několik rovin a časových pásem - Baťův Zlín, Indii třicátých let, poválečnou Ameriku.
česká
Ukázky

Zvuk slunečních hodin

209 Kč
Dědina
(11x)
Lehce humorný příběh jedné současné vesnice.
česká
Ukázky

Dědina

199 Kč
Vlaštovka, kočka, růže, smrt - 30%
(5x)
Spojitost mezi škrtičovými oběťmi je velmi slabá. Když bývalý komisař Van Veeteren neochodně opustí bezpečí svého antikvariátu, aby se zase jednou utkal s poslem smrti, objeví vzorec se silnými vazbami na svět knih.
česká
Ukázky

Vlaštovka, kočka, růže, smrt

249 Kč
174 Kč
Žena s mateřským znaménkem - 30%
(1x)
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.
česká
Ukázky

Žena s mateřským znaménkem

94 Kč
66 Kč
Poslední aristokratka
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
česká
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
Ospalá slovanská díra
(1x)
Zlín ve 13. století. Místo, kde se sváří staré síly s novými. Veterán Henslin se po deseti letech v cizině ve službách svého pána vrací do rodného Zlína. Jenže za tu dobu se město značně proměnilo...
česká
Ukázky

Ospalá slovanská díra

149 Kč
Prašina
(15x)
Prašina je tajuplné místo, temný ostrov uprostřed zářící Prahy. Nikdo neví proč, ale na Prašině nefunguje elektřina. Lampy tu nesvítí, tramvaje nejezdí, rádio nehraje, mobil je bez signálu.
česká
Ukázky

Prašina

135 Kč
Strážce nádrže
(4x)
Starý strážce vodní nádrže Jiří Smrček si dopisuje s generálním ředitelem povodí. Jsou to zprávy o stavu přehrady, ale také o stavu jeho duše. Nevadí, že ředitel ani na jeden z jeho 23 dopisů neodpoví.
česká
Ukázky

Strážce nádrže

212 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 684 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 69 > >>