Nejprodávanější e-knihy - červenec 2019
česká

Anežka
(4x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
česká
Ukázky

Anežka

189 Kč
Duch znojemských katakomb - 30%
(1x)
Oldřich z Chlumu přijíždí spolu s panošem Otou jako jeden z vyslanců českého krále do Znojma, kde se koná jednání o smíru mezi moravskou a rakouskou šlechtou. Vše je předem dohodnuto a jde jen o to, aby se ochota ze smíru veřejně potvrdila.
česká
Ukázky

Duch znojemských katakomb

199 Kč
139 Kč
Logoz
(1x)
Robert Holm, dánský odborník na značky, se po návštěvě čínské Šanghaje rozhodne změnit svět. S pomocí sociálních sítí se mu podaří spustit nové stěhování národů. Rozdělené společnosti se skutečně rozdělují, mezi lidmi začínají vyrůstat zdi.
česká
Ukázky

Logoz

199 Kč
Sedm let v Africe
(2x)
Skutečný příběh přináší čtenářům syrovou výpověď o drsném životě na africkém kontinentu.
česká
Ukázky

Sedm let v Africe

297 Kč
Čtvrtá oběť - 30%
(8x)
Někde uprostřed města sedí vrah a v klidu si sestavuje svůj další plán. Kaalbringen, klidné letovisko, je ovládnuto hrůzou – v rychlém sledu zde došlo ke třem brutálním vraždám.
česká
Ukázky

Čtvrtá oběť

94 Kč
66 Kč
Ve skříni
(4x)
Hlavní hrdinka nové prózy Terezy Semotamové žije v nespokojeném vztahu v cizině; po nevyjasněné smrti partnera se vrací do rodné země, kde však nemá kde žít (ostatně ani neví jak), a tak vezme zavděk skříní, kterou její sestra hodlá vyhodit.
česká
Ukázky

Ve skříni

159 Kč
Heřmánkové údolí - 30%
(11x)
Strhující příběh ženy, které osud původně rozdal horší kartu než jiným. Byla silná, ačkoli si svou sílu neuvědomovala, a statečná, ačkoli o statečnosti nikdy nepřemýšlela. Společenský román.
česká
Ukázky

Heřmánkové údolí

169 Kč
118 Kč
Noční motýl
Září 1489. Mojmír Mráz ze Žezlic, zmocněnec moravského zemského soudu, přijíždí na hrad starého přítele, aby vyšetřil smrt jeho vnučky.
česká
Ukázky

Noční motýl

209 Kč
Jezero
(10x)
Bianca Bellová napsala brilantní novelu, která se podobá i nepodobá jejím předchozím knihám. Zůstává syrovost vidění, přesný a úsečný jazyk. Ale tentokrát se ocitáme v úplně jiném světě, hutnějším, hlubším, osudovějším.
česká
Ukázky

Jezero

189 Kč
Jak si neudělat z domova cirkus jako na Piccadilly
Volné pokračování knížky Jak nemít na pikniku o jeden sendvič míň zavede čtenáře opět do vísky Kingston, kam následovala Češka Hana svého anglického manžela Williama.
česká
Ukázky

Jak si neudělat z domova cirkus jako na Piccadilly

199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 684 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 69 > >>