Nejprodávanější knihy - červenec 2019
povídky

Povídky psané pod vlivem extáze - 11%
Velmi vtipné a velmi kontroverzní povídky, působící místy až šíleně, jako by je autor skutečně napsal pod vlivem extáze, taneční drogy nebo také "pilulky lásky", módní v 80. letech.
povídky
Ukázky

Povídky psané pod vlivem extáze

188 Kč
167 Kč
Sever Jih Východ Západ. Dáma u vodotrysku - 11%
(2x)
Dva dnes téměř nedostupné a neznámé tituly, jimiž Schulz významně obohatil prozaickou tvorbu meziválečné avantgardy: soubor povídek a básní Sever Jih Západ Východ (1923) a lyrizovanou prózu Dáma u vodotrysku (1926).
povídky

Sever Jih Východ Západ. Dáma u vodotrysku

214 Kč
190 Kč
Drž mě pevně, miluj mě zlehka - 6%
(3x)
Robert Fulghum absolvoval několikaměsíční taneční školu tanga přímo v Argentině. A celou tu dobu mu v hlavě zrála kniha povídek v nichž zkoumá potřebu člověka reagovat fyzicky na hudbu.
povídky

Drž mě pevně, miluj mě zlehka

253 Kč
238 Kč
Sám na vrcholu hory/ Alone on a Mountaintop - 6%
(1x)
Bilingvní vydání tří povídek, které ukazují tři různé polohy autorova psaní a tři životní situace.
povídky

Sám na vrcholu hory/ Alone on a Mountaintop

219 Kč
206 Kč
Vyletí ptáček - 11%
Druhá posmrtně vydaná sbírka povídek představuje Kurta Vonneguta v jeho lehčí vyprávěcí poloze z počátku kariéry - povídky jsou plné hravé fantazie, občas se objeví i fantaskní či sci-fi motiv. Autorův rukopis je však rozpoznatelný na první pohled díky srd
povídky

Vyletí ptáček

251 Kč
223 Kč
Zmizet (brož.) - 11%
(6x)
Brožované vydání souboru tří rozsáhlých povídek, ve kterých jsou hlavním tématem rodinné vztahy. Petra Soukupová za tuto knihu získala cenu Magnesia Litera 2010 pro nejlepší knihu.
povídky
Ukázky

Zmizet (brož.)

269 Kč
239 Kč
Dobrého člověka těžko najdeš - 6%
(3x)
Autorka se ve své první povídkové sbírce představila jako výrazný jižanský hlas. Sbírka obsahuje její nejznámější povídku "Dobrého člověka těžko najdeš", v níž sériový vrah narazí na středostavovskou rodinu na cestách. Sbírka vychází česky poprvé.
povídky

Dobrého člověka těžko najdeš

253 Kč
238 Kč
Dvacet zářících drahokamů - 11%
(3x)
Soubor dvaceti povídek olomouckého prozaika. Součástí publikace je CD, na kterém je namluveno 5 povídek - čtou známí pražští herci , např. Michal Dlouhý aj.
povídky

Dvacet zářících drahokamů

181 Kč
161 Kč
Kriminálník - 6%
Hrdina knihy je po letech propuštěn z vězení a hodlá radikálně změnit svůj život. Jeho vyprávění přeskakuje v čase z minula do budoucna a stává se originální, vtipnou a satirickou kritikou amerického kapitalismu.
povídky
Ukázky

Kriminálník

219 Kč
206 Kč
O prospěšnosti alkoholismu - 6%
(5x)
Výbor sedmnácti většinou dosud nevydaných satirických povídek, které vznikly ve 20. letech minulého století. Autor slavného románu Mistr a Markéta v nich čtenáře potěší svým humorem, absurdními situacemi a brilantním glosováním poměrů v tehdejším Rusku.
povídky

O prospěšnosti alkoholismu

161 Kč
151 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 73 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>