Nejprodávanější tituly - červenec 2019
romantika

Rusovláska - 20%
Když Tereza přijde o práci asistentky, přemýšlí, kde vzít rychle peníze na živobytí. Její přítel fotograf odjel dělat reportáž do zahraničí, a ona si musí poradit sama. Proto se nechá zaměstnat jako domina, ...
romantika
Ukázky

Rusovláska

129 Kč
103 Kč
Vášnivý sprosťák - 11%
Nic není lepšího než sex s ex… pokud se nezamiluješ.
romantika

Vášnivý sprosťák

331 Kč
294 Kč
Božský cizinec - 11%

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika

Božský cizinec

358 Kč
318 Kč
Milostná strategie - 11%
Čerstvá absolventka vysoké školy Soňa se snaží vymanit z důsledků ne příliš šťastného dětství, problematického vztahu s matkou a soužití s otcem-alkoholikem. Zároveň si bolestně, ale cílevědomě buduje nové zázemí ve vztahu s Petrem.
romantika

Milostná strategie

152 Kč
135 Kč
Poslední tango s Carmen
Do života Carmen Berkové, úspěšné zubní lékařky, zasáhne osud v podobě sympatického muže, s nímž protančí noc v cizím městě. Když se ráno Carmen probudí v cizí posteli...
romantika
Ukázky

Poslední tango s Carmen

169 Kč
Růže a ledové květy
Lilian Denkerová si opřela hlavu o volant a rozplakala se. To snad není pravda! Nejenom že svého přítele Arna před chvílí přistihla s jinou ženou, ale teď kvůli nečekané sněhové bouři sjela z cesty a vězí v příkopu. Nevěděla, co si počít.
romantika
Ukázky

Růže a ledové květy

30 Kč
Božský bastard - 11%
(1x)
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.
romantika

Božský bastard

358 Kč
318 Kč
S elegancí ježka - 11%
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika

S elegancí ježka

269 Kč
239 Kč
Sebelhářka - 20%
Po úspěšné Sbírce motýlů nový román Viktorie Besó! Vzrušující příběh o nenaplněných a raněných citech, o souboji srdce s rozumem, o touze a vášni. Danielin život s úspěšným sobcem se mění ve chvíli, když jí do života vstoupí jiný muž.
romantika
Ukázky

Sebelhářka

99 Kč
79 Kč
Sestra Angelika a nový lékař
Malý Jan seděl rozmrzele u okna a vyhlížel do nemocničního parku, kde dováděli malí králíčci. Ačkoliv dříve býval u zvířátek každý den, teď, když ho tam chtěl vzít nový dětský lékař, doktor Holzbacher, zarputile odmítal....
romantika
Ukázky

Sestra Angelika a nový lékař

30 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 87 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>