Nejprodávanější tituly - červenec 2019

Kdo má pod čepicí
(3x)
Když se malířka z Prahy Josefína Divíšková přestěhuje do Brodu a smíří se s tím, že život učitelky na malém městě je jedna velká otrava, její kolega z práce je nalezen mrtvý.
Ukázky

Kdo má pod čepicí

79 Kč
Magické otazníky
Na konci Zlaté uličky stojí prý dům, který se objevuje a zase mizí. Je to jen pověst, nebo pravda? Jen přízračný odraz, nebo brána do jiného světa? Odpověď na tuto a řadu dalších záhad našich dějin přináší v nové knize Magdalena Zachardová.

Magické otazníky

71 Kč
Magor a jeho doba
(5x)
Obsažný, střídmě a přitom velice čtivě napsaný životopis jedné z nejvýznamnějších osobností českého kulturního a společenského života druhé poloviny dvacátého století.

Magor a jeho doba

449 Kč
Malleus
(2x)
Po sto let dlouhé, kruté válce, byl Ophiďanský subsektor konečně dobyt pro Boha Císaře. Na Thracian Primaris se koná velký triumf na oslavu vítězství, ale radost vystřídá tragédie tak obrovská svým rozsahem, že zdrtí i v bitvách zakalené Impérium.
Ukázky

Malleus

149 Kč
Medvědín
(9x)
Pro většinu lidí neznamená vítězství na juniorském mistrovství v ledním hokeji nic moc, ale pro obyvatele Medvědína to znamená všechno.
Ukázky

Medvědín

404 Kč
Něžná píseň
(3x)
Najmout si pro své dvě malé děti stálou chůvu je jediná možnost, jak Myriam umožnit prosadit se v náročné profesi advokátky. Postupem času však prohlubující se vzájemná závislost na chůvě chytí Myriam i jejího manželai do pasti.

Něžná píseň

241 Kč
Policejní stanice Brooklyn
Rafinovaný příběh s nezapomenutelnou hlavní postavou, která se setkává s mnoha známými historickými osobnostmi, je zasazen do New Yorku roku 1888.

Policejní stanice Brooklyn

251 Kč
Potom
(1x)
Morris Gleitzman líčí v druhém svazku pětidílné řady život v okupovaném Polsku z dětsky naivní perspektivy malého hrdiny, což činí jeho vyprávění ještě silnější.
Ukázky

Potom

223 Kč
Prózy
(1x)
Kniha představuje vůbec poprvé Karla Kryla jako prozaika. Vedle stežejní rozsáhlé prózy Člověk, kterou napsal v mnichovském exilu v sedmdesátých letech, jsou v knize obsaženy i dosud knižně nepublikované povídky a pohádky.

Prózy

359 Kč
První slova - Samolepky - Aktivity
Naučte své děti správně používat nová slovíčka pomocí originální samolepkové "učebnice"! Nad tímto hravým sešitem nabitým aktivitami se děti rozhodně nudit nebudou, ani si nebudou připadat, jako by se učily.

První slova - Samolepky - Aktivity

161 Kč
Zobrazuji 911 - 920 z 1000 položek
<< < 1 .. 90 91 92 93 94 .. 100 > >>