Nejprodávanější tituly - červenec 2019

Přitelkyně z domu smutku
Nové a doplněné vydání úspešné knihy české spisovatelky, disidentky a signatářky Charty 77 Evy Kantůrkovej Přítelkyně z domu smutku. Autorka popisuje životní osudy žen, které potkala v ruzyňské věznici, když byla neprávem uvězněna.

Přitelkyně z domu smutku

269 Kč
Rafaelova škola - Vílí křídla
(1x)
Rafaelova škola je tajemný romantický příběh s prvky léčitelství, esoteriky a ekologie. Inspirací pro autorku při psaní byla její láska k Zemi, k přírodě, k lidem, k bylinám.

Rafaelova škola - Vílí křídla

288 Kč
Revoluční metoda uvolňování traumatu
Kniha Revoluční metoda uvolňování traumatu ukazuje, jak se stres, úzkost a trauma podepisují na naší psychické a fyzické kondici. Jak ale její autor dokládá, i ta nejotřesnější zkušenost nám může otevřít cestu ke spokojenějšímu životu...
Ukázky

Revoluční metoda uvolňování traumatu

369 Kč
Řekni mi, kde tě bolí, a já ti řeknu proč
Naše tělo mluví. Jen mu musíme umět naslouchat. Bolesti a choroby, které postihují naše tělo, nejsou dílem náhody či ranami osudu, nýbrž přesnými signály, že se nám do životní cesty postavila nějaká překážka.
Ukázky

Řekni mi, kde tě bolí, a já ti řeknu proč

268 Kč
Saturnin se vrací
(21x)

Slavná humoristická kniha, která baví již několik generací čtenářů, pokračuje! Nevypočitatelný sluha Saturnin je zpět!

Saturnin se vrací

314 Kč
Stručný úvod do teorie mýtu
Robert A. Segal se v této knize na velmi skromné ploše pokouší seznámit čtenáře s možnými teoretickými přístupy ke zkoumání a výkladu mýtu napříč nejrůznějšími vědními obory: pojednává o sporu mezi vědeckým a mytickým výkladem světa, ...

Stručný úvod do teorie mýtu

144 Kč
Tajemství mentálního tréninku
Naučte se díky knize ovládnout svou nervozitu, strach či hněv, zlepšete svou koncentraci, psychiku a výkonnost, naučte se brát neúspěchy a překážky, které nevyhnutelně přicházejí, jako příležitost k nastolení trvalých pozitivních změn.

Tajemství mentálního tréninku

215 Kč
Tantrická Kálí
V Tantrické Kálí autor představuje mytologii, praktiky a rituály uctívání Kálí v tantrické tradici Kaula v rámci kašmírského šivaismu. Odhaluje praktiky Vamačáry (Vamachara) běžně známé jako Cesta levé ruky, ale přesněji přeloženo jako Cesta Šakti.
Ukázky

Tantrická Kálí

261 Kč
Tantrický orgasmus pro ženy
(3x)
Revoluční přístup k ženské sexualitě – uvolnění jako klíč k dosažení hlubokých orgasmických stavů!

Tantrický orgasmus pro ženy

297 Kč
Továrna na debilno
Nejtřaskavější společensko-politická satira od dob Švejka od autora deníčků moderního fotra a kolážového mága TMBK. Továrna na debilno vytvořila rekord na největším českém crowdfundingovém portálu Hit Hit, kdy se jí podařilo vybrat téměř 900 000 Kč.

Továrna na debilno

315 Kč
Zobrazuji 921 - 930 z 1000 položek
<< < 1 .. 91 92 93 94 95 .. 100 > >>