Nejprodávanější knihy - srpen 2019
přírodní vědy

Jak se žije medvědům v různých částech světa - 11%
Není medvěd jako medvěd. Na naší planetě žije osm druhů medvědů s pěknou řádkou poddruhů. Který medvěd je největší a který nejmenší?
přírodní vědy

Jak se žije medvědům v různých částech světa

233 Kč
207 Kč
Ladovy veselé učebnice 3 - Brouci a hmyz - 11%
V novém vydání Brouků a hmyzu Ladislava Stehlíka a Josefa Lady se děti mohou dočíst, že náš největší brouk je roháč, proč mravenci chovají mšice, že vážky se vyskytovaly na Zemi dlouho před člověkem nebo jak vysoko se umí vymrštit kovařík.
přírodní vědy

Ladovy veselé učebnice 3 - Brouci a hmyz

179 Kč
159 Kč
Neuvěřitelná čísla profesora Stewarta - 11%
Čísla nás provázejí na každém kroku a profesor Stewart ukazuje jejich pozoruhodné vlastnosti. Od těch nejzákladnějších, jako je už jejich zápis v desetinné nebo binární notaci, přes objev nuly a mimořádnost prvočísel, až po čísla iracionální (jako je
přírodní vědy

Neuvěřitelná čísla profesora Stewarta

358 Kč
318 Kč
Genialita ptáků - 11%
(2x)
Jak mohou ptáci vytušit, že se blíží bouře, o které my zatím nemáme sebemenší ponětí? Jak najdou cestu do tisíce kilometrů vzdálených míst, když tam nikdy nebyli? Jak dovedou přesně napodobit složité zpěvy desítek dalších druhů?
přírodní vědy
Ukázky

Genialita ptáků

448 Kč
398 Kč
Záhady kvantového světa - 11%
Komiks, který vám objasní základy kvantové fyziky od známého francouzského vědce T. Damoura.
přírodní vědy

Záhady kvantového světa

358 Kč
318 Kč
Genetika - 11%
Druhé české vydání Genetiky přichází po osmi letech od vydání prvního. Během této doby se ve vědě, která prožívá tak bouřlivý rozvoj, objevila celá řada nových a zásadních poznatků – a tato učebnice je prezentuje.
přírodní vědy

Genetika

1 546 Kč
1 374 Kč
Láska k šutrům pro děti - 11%
(1x)
Tato kniha není určena jenom dětem, ale i všem začínajícím sběratelům minerálů! Najdete v ní mnoho cenných rad, jak a kde sbírat minerály.
přírodní vědy

Láska k šutrům pro děti

387 Kč
344 Kč
Uchopit světlo - 11%
Co znamenalo světlo pro naše předky a co znamená pro nás? Vychází světlo z očí slunečního boha Re, anebo je to jen elektromagnetické vlnění? Proč ještě dnes cítíme bázeň před jevy, jako je duha nebo prostý plamen svíčky?
přírodní vědy

Uchopit světlo

312 Kč
278 Kč
Fraktalista - 6%

Otec fraktální geometrie Benoit Mandelbrot (1924–2010) líčí ve svých pamětech zevrubně svou životní a vědeckou dráhu, která byla téměř stejně kostrbatá jako objekty, jejichž studiem se proslavil.

přírodní vědy

Fraktalista

382 Kč
359 Kč
Gödel, Escher, Bach - 6%
(9x)
Hlavním cílem této mimořádné knihy na pomezí metamatematiky, informatiky, filozofie a kognitivní psychologie je zkoumání, co jsou a odkud se berou základní atributy člověka - vědomí a inteligence.
přírodní vědy
Ukázky

Gödel, Escher, Bach

848 Kč
798 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 101 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>