Nejprodávanější knihy - srpen 2019
medicína

Hysterie – strach z odmítnutí - 11%
(2x)
Kniha pojednává o příčinách symptomů hysterie, jejich různé projevy i možnosti léčby.
medicína

Hysterie – strach z odmítnutí

212 Kč
188 Kč
Bolest břicha - 11%
Bolest je subjektivní nepříjemný fyzický pocity tíhy, tlaku, těžkosti, plnosti, pálení, řezání, kroucení, bodání, trhání, pulzací, křečí nebo až intenzivního utrpení, vyplývající ze stimulace nervových zakončení při nemoci nebo traumatu.
medicína

Bolest břicha

495 Kč
440 Kč
Celiakie - 11%
Kniha určená pro širokou lékařskou veřejnost si klade za cíl podat ucelený a současný pohled na celiakii jako na systémovou autoimunitní chorobu.
medicína

Celiakie

495 Kč
440 Kč
Dětská pneumologie - 11%
Cílem editorů a autorského kolektivu je přehledná a klinicky zaměřená kniha s doporučenými postupy v diagnostice a léčbě onemocnění respiračního systému s praktickými radami pro řešení akutních nebo chronických respiračních obtíží.
medicína

Dětská pneumologie

644 Kč
572 Kč
Gen - 11%
Nakladatelství Munipress věnuje oslavám 100. výročí založení Masarykovy univerzity české vydání mimořádné a oceňované knihy o historii genu – jednotce dědičnosti a biologické informace.
medicína

Gen

487 Kč
433 Kč
Jak teď… Tak potom - 11%
(3x)
V této knížce najdete jednoduchý návod k pochopení a k respektování objevných cest vašich dětí k jejich zdravému, pro každého z nich originálnímu, pohybu. Zjistíte, že nemusíte „návody na děti“, hledat na internetu, ale jen a pouze ve svých srdcích.
medicína

Jak teď… Tak potom

200 Kč
178 Kč
Moderní farmakoterapie autoimunitních chorob - 11%
Kniha je farmakoterapeutickým průvodcem, u každé nozologické jednotky je čtenář zasvěcenými radami veden od volby prvního léku až po léčbu komplikovaných klinických stavů. Kniha je určena především lékařům interních oborů.
medicína

Moderní farmakoterapie autoimunitních chorob

806 Kč
716 Kč
Obrazový atlas akupunktury - 11%
Publikace systematickým a jasným způsobem vysvětluje pomocí ilustrací celou řadu akupunkturních bodů a hlavních drah, mimořádných drah i extrabodů.
medicína

Obrazový atlas akupunktury

719 Kč
639 Kč
Pooperační stavy
Kniha v 50 kapitolách podrobně rozebírá vše, co může potkat ošetřující lékaře u nemocných, kteří procitnou po operačním zákroku z anestezie.
medicína

Pooperační stavy

359 Kč
Praktický průvodce očními chorobami - 11%

Kniha je určena pro oční a praktické lékaře k usnadnění komunikace s pacienty. Autorka nabízí publikaci, která bude široce používaná v každodenním životě i praxi, ulehčí práci lékařům a bude pomocí pro laickou veřejnost při řešení očních obtíží.

medicína

Praktický průvodce očními chorobami

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 80 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>