Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2019

Hvězdné variace na autogenní trénink
Jedná se o nahrávku tří cvičení autogenního tréninku v originálním pojetí jejich autorů, profesionálních psychoterapeutů.

Hvězdné variace na autogenní trénink

46 Kč
Malý miliardář
(1x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…

Malý miliardář

269 Kč
Stalker
(3x)
Dnes již klasický sci-fi román bratří Strugackých nás zavádí do Pásma – tajemné oblasti u městečka Harmondu, kde se dá objevit mnoho podivných, ale někdy smrtelně nebezpečných úkazů, předmětů a anomálií.
Ukázky

Stalker

332 Kč
Vztahy bez stížností
(2x)
Audio verze dalšího bestselleru Willa Bowena. Tím, že si stěžujeme, vytváříme mezi sebou určité spojení. Je snadné si společně zanadávat a přidat se ke všeobecné rozmrzelosti.

Vztahy bez stížností

206 Kč
Boss Babiš
(6x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.

Boss Babiš

269 Kč
Dlouhý stín času
(2x)
Strhující detektivka z šedesátých let. Od banální defraudace zlata po vyřešení brutální vraždy Otýlie Vranské.

Dlouhý stín času

269 Kč
Vražda v Orient-expressu
(1x)

Vrah je mezi námi – ve vlaku. Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo v luxusním rychlíku Orient expres. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který požádá o ochranu, protože se obává, že

Vražda v Orient-expressu

305 Kč
České pověsti pro malé děti
Krásná a napínavá česká minulost do postýlky i do auta!

České pověsti pro malé děti

179 Kč
Národní třída
(4x)
Klub osamělých rváčů. Hlavní hrdina, přezdívaný Vandam, vypráví příběh svých životních soubojů s městem, nedávnou minulostí a rodinnými démony. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku.

Národní třída

206 Kč
Ta přede mnou
(4x)
Temný psychologický thriller, který byl ještě před vydáním prodán do více než 30 zemí po celém světě a jehož autorem je úspěšný spisovatel, vystupujícího pod pseudonymem J. P. Delaney.

Ta přede mnou

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 115 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>