Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019

Stopy města
(1x)
První díl zamýšlené trilogie zavede čtenáře k obyvatelům čtvrti v západním Oslu v poválečném čase koncem čtyřicátých let 20. století. V centru pozornosti stojí rodina Maj a Ewalda Kristoffersenových a jejich malý syn, Jesper. Ewald pracuje v reklamní agentuře, která připravuje oslavy 900. výročí hlavního města, a Maj po večerech vede účetnictví Červeného kříže.
Ukázky

Stopy města

279 Kč
Strach za oponou
(2x)
SHERLOCK HOLMES MÁ BRILANTNÍ MOZEK. ELIÁŠ SATTLER NAVÍC DOKONALÝ ČICH… Na prknech, která znamenají svět, se nejhlubší lidské sny stávají skutečností. Jenže jaro 1913 přináší pražskému Novému německému divadlu samé nešťastné příhody.
Ukázky

Strach za oponou

209 Kč
Strašidýlko Stráša
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
Strážce nádrže
(4x)
Starý strážce vodní nádrže Jiří Smrček si dopisuje s generálním ředitelem povodí. Jsou to zprávy o stavu přehrady, ale také o stavu jeho duše. Nevadí, že ředitel ani na jeden z jeho 23 dopisů neodpoví.
Ukázky

Strážce nádrže

212 Kč
Stručný manuál úspěšného lenocha
Splnit si svoje životní sny není tak složité, jak se na první pohled zdá. Stačí neztrácet motivaci, být důsledný a dodržovat pár pravidel.
Ukázky

Stručný manuál úspěšného lenocha

212 Kč
Stvořitel duchů
Imperiální ozbrojené síly na Sabbatiných světech začaly mohutnou protiofenzivu proti temným vojskům Chaosu. Akční fantasy.
Ukázky

Stvořitel duchů

149 Kč
Suďte sami!
(1x)
Kniha Suďte sami!, s podtitulem „Ke zkušení sebe samého, doporučeno současnosti“, vyšla až zásluhou P. Chr. Kierkegaarda (bratra SAK) více jak dvacet let po autorově smrti.
Ukázky

Suďte sami!

255 Kč
Svatá hlava
(3x)

Než spasíš svět, zachraň sám sebe Nemá tátu, nemá práci, nemá přátele, v malé pohraniční vsi poznává krušný rodinný život v dluzích, šikanu, výsměch okolí, domácí násilí. Ale když vezme do rukou propisku a sešit, už není chudáček, ale svatý člověk obdařený nadpřirozenými schopnostmi. Zná smysl života a má tu moc zachránit celý svět. Psychotická novela vykreslující život na pomezí reality a bludů poodkrývá, jak těžké je vymanit se ze života v sociálně slabé rodině, pokud jste jen obyčejná slabá duše.

Ukázky

Svatá hlava

189 Kč
Svatba ve městě Chambéry
Soubor Kláry Notaro je suverénním a originálním příspěvkem k dobré tradici české povídky. Příběhy lidí z různých koutů Francie – příslušníků odlišných generací, národností, pohlaví, světonázorů a sociálních vrstev – jsou nahlíženy zevnitř: očima toho, kdo v cizině zdomácněl.
Ukázky

Svatba ve městě Chambéry

170 Kč
Světové osobnosti, jak je (možná) neznáte 2
Druhý díl knihy přináší přehled světových osobností novověku, jejichž jména možná znáte ze školy, ale spoustu věcí o nich určitě ještě nevíte. Víte, že první americký prezident George Washington nebydlel ani jediný den v Bílém domě? Že T. A. Edison byl dvakrát ženatý a v Praze navštívil jedno slavné kino?
Ukázky

Světové osobnosti, jak je (možná) neznáte 2

189 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>