Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019

Suďte sami!
(1x)
Kniha Suďte sami!, s podtitulem „Ke zkušení sebe samého, doporučeno současnosti“, vyšla až zásluhou P. Chr. Kierkegaarda (bratra SAK) více jak dvacet let po autorově smrti.
Ukázky

Suďte sami!

255 Kč
Svatá hlava
(3x)

Než spasíš svět, zachraň sám sebe Nemá tátu, nemá práci, nemá přátele, v malé pohraniční vsi poznává krušný rodinný život v dluzích, šikanu, výsměch okolí, domácí násilí. Ale když vezme do rukou propisku a sešit, už není chudáček, ale svatý člověk obdařený nadpřirozenými schopnostmi. Zná smysl života a má tu moc zachránit celý svět. Psychotická novela vykreslující život na pomezí reality a bludů poodkrývá, jak těžké je vymanit se ze života v sociálně slabé rodině, pokud jste jen obyčejná slabá duše.

Ukázky

Svatá hlava

189 Kč
Svatba ve městě Chambéry
Soubor Kláry Notaro je suverénním a originálním příspěvkem k dobré tradici české povídky. Příběhy lidí z různých koutů Francie – příslušníků odlišných generací, národností, pohlaví, světonázorů a sociálních vrstev – jsou nahlíženy zevnitř: očima toho, kdo v cizině zdomácněl.
Ukázky

Svatba ve městě Chambéry

170 Kč
Světové osobnosti, jak je (možná) neznáte 2
Druhý díl knihy přináší přehled světových osobností novověku, jejichž jména možná znáte ze školy, ale spoustu věcí o nich určitě ještě nevíte. Víte, že první americký prezident George Washington nebydlel ani jediný den v Bílém domě? Že T. A. Edison byl dvakrát ženatý a v Praze navštívil jedno slavné kino?
Ukázky

Světové osobnosti, jak je (možná) neznáte 2

189 Kč
Svetr ze zbytků

Co spojilo slavného pražského fotografa a mladou dívku, která právě přežila pochod smrti? Co způsobí pestrobarevný svetr desetiletého kluka, ze kterého jednou vyroste hrdina? A jaké vzpomínky vyvolal klavír, u něhož stále zlobí klapka spodní d?

Ukázky

Svetr ze zbytků

209 Kč
Symfonie smrti
Na podkrušnohorské město Klášterec padl stín strachu. Jeho obyvatelé netuší, koho z nich si vybere vrah, který za sebou zanechává zohavená těla. Poručík Petr Beránek, tentokrát s novým kolegou Jaroslavem Vránou, stojí před složitým úkolem....
Ukázky

Symfonie smrti

169 Kč
Syn Hamásu
(4x)
Napínavý příběh o teroru, zradě, politických intrikách a neuvěřitelných životních rozhodnutích.
Ukázky

Syn Hamásu

199 Kč
Synové boha Slunce
Peru je nádherná země na západním pobřeží Jižní Ameriky. Tato země se však může pyšnit nejen krásnou přírodou plnou kontrastů, ale i tisíciletou historií. Jen málo zemí na této planetě má tak dlouhou a úžasnou minulost a jen málo zemí dalo zbytku světa tolik užitečných plodin, bez kterých bychom si náš život už vůbec nedovedli představit.
Ukázky

Synové boha Slunce

279 Kč
Školní pravidla českého pravopisu
Nově zpracovaná Školní pravidla českého pravopisu nejen pro žáky a studenty! Přehledně uspořádaný výklad pravopisných zásad umožní rychle se zorientovat a snadno pochopit dané pravidlo.
Ukázky

Školní pravidla českého pravopisu

149 Kč
Štěně
Vychováváte štěně a zažíváte dost pekelné situace? Tento praktický, bohatě ilustrovaný rádce vám pomůže pohlížet na první týdny života se štěnětem realisticky jako na trochu šílené období, které však už mnoho lidí před vámi přežilo ve zdraví.
Ukázky

Štěně

254 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>