Nejprodávanější e-knihy - září 2019
beletrie

Lord Mord
(8x)
Román se odehrává v Praze před koncem 19. století a sleduje osudy lehkomyslného, zhýralého a zchudlého hraběte Arca, jemuž příchod moderní doby sebral jeho nejmilejší hračky - ženy, a nabídl zábavu novou: heroin.
beletrie
Ukázky

Lord Mord

148 Kč
Michaela
(10x)
Klášter plný krásných jeptišek, kde jedné větrné noci zabuší na vrata hledaný zločinec… Nové vydání novely, pod kterou se autor Miloš Urban váhal před lety podepsat, a proto ji vydal pod pseudonymem Max Unterwasser.
beletrie
Ukázky

Michaela

98 Kč
Minuta na rozloučenou - 30%
(1x)
Mariannu nudí život, společnost i přátelé. Rozhodne se přerušit studia a doprovázet otce, profesora přírodních věd, na výpravu do argentinského pralesa. Román pro ženy.
beletrie
Ukázky

Minuta na rozloučenou

169 Kč
118 Kč
Modlitba za Owena Meanyho
(25x)
Kniha vypráví příběh prazvláštně nadaného chlapce Owena Meanyho, posmívaného mezi svými vrstevníky, ze kterého se však posléze stává mladík nebývalé autority, prorok, jenž prožívá absurdní novodobou paralelu s životem Ježíše Krista.
beletrie
Ukázky

Modlitba za Owena Meanyho

198 Kč
Noční práce
(2x)
Třetí román Jáchyma Topola evokuje v příběhu dětí přízračný svět české vesnice sklonku šedesátých let
beletrie
Ukázky

Noční práce

148 Kč
Opravdová láska
(2x)
Krátké milostné příběhy, které populární autor vybral z příspěvků svých věrných čtenářů.
beletrie
Ukázky

Opravdová láska

98 Kč
Prodavači ostatků - 30%
(5x)
Děj historického románu se odehrává v polovině 14. století. Martin ze Svolna odchází do Paříže na studia, ale dostane se do konfliktu s inkvizicí. Potlouká se proto po francouzském venkově ve společnosti obchodníka s falešnými ostatky svatých.
beletrie
Ukázky

Prodavači ostatků

229 Kč
160 Kč
S rukama na uších
(2x)
Autorka navazuje na svou knihu Maminko nezpívej. Opět s nadhledem zaznamenává zážitky a zkušenosti s výchovou postižených synů a pozornost věnuje i rodičům. Také vás starost o děti vyčerpává? Nikdy nemůže být tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.
beletrie
Ukázky

S rukama na uších

99 Kč
S vlčí hlavou v erbu - 30%
(4x)
Je mrazivá noc, leden roku 1421, a k bráně Drkolné, malé tvrzi v podhůří Šumavy, přijíždí do sedla zhroucený a těžce zraněný jezdec... Tak začíná děj volně navazující na předešlé romány Čtvrtý králův pes a Čas vlků.
beletrie
Ukázky

S vlčí hlavou v erbu

199 Kč
139 Kč
Setkání v Opeře - 30%
(2x)
Román pro ženy.
beletrie
Ukázky

Setkání v Opeře

159 Kč
111 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100