Nejprodávanější knihy - září 2019
česká

Každá věc ať dospěje na své místo
(1x)
Nový román Sylvie Richterové patří k dílům, jaká v české próze posledních více než dvaceti let tolik postrádáme – krásným, místy až básnickým jazykem, ze široka, klidně a plynule obzírá posledních více než šedesát let lidských životů.
česká

Každá věc ať dospěje na své místo

359 Kč
Konec světa
(1x)
Deset povídek, deset přesných popisů deseti situací, deset prožitků, které se odehrávají uprostřed magických 90. let.
česká

Konec světa

253 Kč
Kulturní historik Čeněk Zíbrt
(1x)
Kniha Kulturní historik Čeněk Zíbrt představuje dosud nejúplnější výklad života a díla tohoto předního českého národopisce a zakladatele oboru kulturních dějin v Čechách.
česká

Kulturní historik Čeněk Zíbrt

252 Kč
Lidská trilogie
Po České a Umělecké trilogii završuje nakladatelství Divus edici dramatických opusů S.d.Ch. vydáním Lidské trilogie ( Duchovní smrt v Benátkách, Katolický sen lidského člověka, Jelení příkop ).
česká

Lidská trilogie

351 Kč
Lord Mord
(2x)
Román se odehrává v Praze před koncem 19. století a sleduje osudy lehkomyslného, zhýralého a zchudlého hraběte Arca, jemuž příchod moderní doby sebral jeho nejmilejší hračky - ženy, a nabídl zábavu novou: heroin.
česká

Lord Mord

220 Kč
Macocha - 76%
(7x)
Nejosobitější a nejosobnější text Petry Hůlové prakticky rezignuje na vyprávění příběhu a v mnoha ohledech překračuje četná tabu dosud v literatuře ctěná.
česká

Macocha

181 Kč
44 Kč
Marie Terezie
Bára si myslela, že jediná věc, kterou musí na královském zámku zařídit, je získat od Marie Terezie propouštěcí list z vojny pro svého kamaráda Vojtu. Jenže situace se poněkud zkomplikovala Bářiným nerozumným přáním zkusit zde prožít pár dní.
česká

Marie Terezie

224 Kč
Metafyzické příběhy - komplet
Metafyzické příběhy jsou výmluvným svědectvím, že Eduard Tomáš je nejen znalcem, učitelem a praktikem jógové filozofie, ale i neméně zdatným a úspěšným beletristou. Tomášovy příběhy překvapují svižností, vyvážeností stylu a bohatým dějem.
česká

Metafyzické příběhy - komplet

711 Kč
Mladší princ
Mladším princem a současně hrdinou této publikace je polní zbrojmistr rakouské armády Karl Gustav Wilhelm princ Hohenlohe-Langenburg (1777–1866).
česká

Mladší princ

224 Kč
Mlýn na mumie
(19x)
Mystický gastronomicko pornografický thriller nás přenese do roku 1866.
česká
Ukázky

Mlýn na mumie

269 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>