Nejprodávanější tituly - září 2019

Dům na samotě
(5x)
Kdo vraždí mladé dívky? Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat.
Ukázky

Dům na samotě

359 Kč
Life in Motion. The Power of Physical Therapy
(1x)
"We move too little or in the wrong ways; movement is vanishing from our lives and from medicine,” says Professor Pavel Kolář, a physiotherapist at the forefront of rehabilitative and sports medicine, who works with the sophisticated machinery of the human body and mind to identify the causes of his patients' troubles and restore their health. In this interview with journalist Renata Červenková, he reveals surprising connections that confirm that nothing happens in our bodies by chance.

Life in Motion. The Power of Physical Therapy

449 Kč
Jóga po celý rok
Začínala judem, pokračovala potápěním, osm let učila děti plavat a také radila modelkám, jak se hýbat a co jíst.

Jóga po celý rok

449 Kč
Nadechnout se
(3x)
George Bowling, drobný obchodník ve středním věku, je unaven dětmi i rodinným životem. Když si jede pro novou zubní protézu, přepadne ho záchvat nostalgie a vydá se do kraje svého dětství, aby si oddechl a zavzpomínal.

Nadechnout se

251 Kč
Smrtící rostliny
Nádherně zpracované a fascinujícím způsobem prezentované přírodní dějiny těch nejjedovatějších rostlin světa, které čtenáře vtáhnou do tajů neobyčejně rafinovaných strategií pro přežití a také poutavě osvětlí, jaký vliv mají tyto rostliny na člověka.

Smrtící rostliny

674 Kč
Snové písně 2.
Ve druhém svazku se můžete těšit z vrcholných prací slovutného spisovatele včetně některých česky dosud nepublikovaných. Najdete zde mimo jiné skvělou hororovou novelu Proměna kůže oblíbenou povídku i Portréty dětí.
Ukázky

Snové písně 2.

430 Kč
Flandil ve školce
(1x)
Příhody šnečka Flandila jsou určené především dětem předškolního věku a jejich rodičům. Flandílek se ocitá v prostředí školky v situacích, které mnohé děti důvěrně znají, a často si s nimi nevědí rady.

Flandil ve školce

198 Kč
Hra o trůny
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
Ukázky

Hra o trůny

799 Kč
Opuštěná společnost
(13x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.
Ukázky

Opuštěná společnost

260 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1.
(21x)
Nové ilustrované vydání!
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici...
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1.

253 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>