Nejprodávanější tituly v roce 2019
ostatní

Noční hlídka
Skupina Dick O´Brass je předním protagonistou keltského rocku. Hudební projev skupiny s mezinárodní účastí nezapře inspiraci tradiční hudbou Bretaně, Irska či britských ostrovů, naprostou většinu repertoáru však tvoří vlastní tvorba mísící moderní hudební styly s unikátním nástrojovým obsazením.
ostatní

Noční hlídka

224 Kč
Pohádek ze Zapotřebí znovuudělání fortelné
Miroslav Wanek se rozhodl poměrně výrazně přepracovat, a to nejen v aranžích, kde saxofon nahradila trubka a pozoun, ale také ve strukturách, na několika místech v melodiích a tempu, písně z alba Pohádky ze Zapotřebí, které původně vyšlo v roce 1994.
ostatní

Pohádek ze Zapotřebí znovuudělání fortelné

269 Kč
Antologie moravské lidové hudby 4
Čtvrté album z výpravné čtyřdiskové edice Antologie moravské lidové hudby počátku 21. století se věnuje Valašsku, Lašsku, Zlínsku a Luhačovskému zálesí.
ostatní

Antologie moravské lidové hudby 4

224 Kč
Meditace 1
Meditace uvolní vnitřní napětí nasbírané během života. Zaposlouchejte se do slov doprovázených hudbou, jež vás povedou do vlastního nitra, kde budete moci následně pracovat sami na sobě.
ostatní

Meditace 1

213 Kč
Z ruky zobať
Na CD Z ruky zobať kapela završuje svůj přerod z čistě bluesové kapely na autentickou písničkářskou formaci, která ve stylu Toma Waitse vypráví příběhy z nekonformního prostředí.
ostatní

Z ruky zobať

269 Kč
Až přiletí tučňák
Fru Fru je hudební koktejl, který vyzobává z různých žánrů to nejlepší a vkládá je do svého vidění rocku. Nezaměnitelný vokál osobitého zpěváka a skladatele Václava Bartoše poznáte během prvních taktů. Pro kapelu jsou také typické steeldrumy, groove i skvělé texty.
ostatní

Až přiletí tučňák

269 Kč
Dream
Vynikající soulrockové trio vedené kytaristou a zpěvákem Zdeňkem Bínou připravilo svoje páté řadové album. Kapela rozvíjí svůj styl postavený na vybroušeném muzikantství a instrumentálních schopnostech všech členů.
ostatní

Dream

269 Kč
Písňovou zahradou
Multimediální CD věnované 120. výročí narození prof. Vladimíra Úlehly. Kromě zvukové stopy 15 písní zde najdete Úlehlův životopis, jeho bibliografii, archivní fotografie, rukopisy jeho notace, výběr použitých nápěvových varinat písní (s možností jejich přehrání) a výběr použitých textů písní. Rovněž pár slov o cimbálové muzice Danaj, fotografie z natáčení i archivu muziky a diskografii.
ostatní

Písňovou zahradou

269 Kč
Půlpes
Půlpes obsahuje opět písničky. Jsou sice pravda tvrdší, možná punkovější, ale stále jde o písně. Skoro se zdá, že Jablkoň zůstane písňové tvorbě věrná už navěky. Také slovních typicky jablkoňovských hříček najdeme na albu víc než dost.
ostatní

Půlpes

224 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 131 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 14 > >>