Nejprodávanější tituly v roce 2019
ostatní

Dream
Vynikající soulrockové trio vedené kytaristou a zpěvákem Zdeňkem Bínou připravilo svoje páté řadové album. Kapela rozvíjí svůj styl postavený na vybroušeném muzikantství a instrumentálních schopnostech všech členů.
ostatní

Dream

269 Kč
Písňovou zahradou
Multimediální CD věnované 120. výročí narození prof. Vladimíra Úlehly. Kromě zvukové stopy 15 písní zde najdete Úlehlův životopis, jeho bibliografii, archivní fotografie, rukopisy jeho notace, výběr použitých nápěvových varinat písní (s možností jejich přehrání) a výběr použitých textů písní. Rovněž pár slov o cimbálové muzice Danaj, fotografie z natáčení i archivu muziky a diskografii.
ostatní

Písňovou zahradou

269 Kč
Půlpes
Půlpes obsahuje opět písničky. Jsou sice pravda tvrdší, možná punkovější, ale stále jde o písně. Skoro se zdá, že Jablkoň zůstane písňové tvorbě věrná už navěky. Také slovních typicky jablkoňovských hříček najdeme na albu víc než dost.
ostatní

Půlpes

224 Kč
Dobře nám
Album Dobře nám je druhou samostatnou nahrávkou skupiny Koa. Kapela přidává reggae nebo funky a v několika písních se objeví dosud kapelou nevyužívaná elektrická kytara. Kromě češtiny se na CD zpívá španělsky, francouzsky, turecky, anglicky, romsky a slovensky.
ostatní

Dobře nám

269 Kč
Kaj Te Žav – Kam ísť
Hvězda slovenské (a romské) populární hudby. Skupina Kali Čercheň interpretuje tradiční romské písně z různých krajin východní Evropy i vlastní songy se suverenitou profesionálů.
ostatní

Kaj Te Žav – Kam ísť

269 Kč
Kilhets
Kilhets je výjimečné uskupení, které produkuje původní hudbu na pomezí žánrů. Potkává se zde improvizing, konceptual, minimal, contemporary music a elektronika.
ostatní

Kilhets

449 Kč
Koncert roku myši 2008
CD album Symphony of Song je ojedinělým živým dokumentem unikátního projektu úspěšného koncertního setkání východní a západní hudební tradice, velmi zdařilého prolínání různých hudebních žánrů evropské klasiky, moderního jazzu s čínským a moravským folklórem. Pozoruhodný význam spočívá nejen v jeho vysoké hudebně umělecké hodnotě, také v multikulturně globálním rozměru.
ostatní

Koncert roku myši 2008

179 Kč
Malá černá domů
Rytmicky bohatá směsice jazzu, funku a latiny využívá jak lidové motivy místní provenience, tak folkloristickou tvorbu zámořskou. Pestré nástrojové obsazení dokáže zpracovat nejednu improvizační plochu do pozoruhodně lákavé melodické struktury, ve které je pro pečlivější posluchače připraveno i několik hudebních žertů.
ostatní

Malá černá domů

269 Kč
Slunci ležím v rukou
Album obsahuje dvanáct písní, které všechny složila a otextovala Dáša Voňková. Na albu ji doprovází pianista Zdeněk Zdeněk, který je jí na desce rovnoceným partnerem.
ostatní

Slunci ležím v rukou

269 Kč
Zimomriavky
Díky spojení všech zúčastněných vznikla nahrávka, která vás pravděpodobně neuvrhne do extatického tance, při kterém ze sebe strháváte své svršky, naopak poslechem podpoříte své duševní a estetické buňky, které vás za tyhle písně budou milovat.
ostatní

Zimomriavky

269 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 135 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>