Nejprodávanější Kniha v roce 2019
hudba

Texty / Lyrics 1961 – 2012
Třísvazkový dvojjazyčný komplet přináší kompletní Dylanovy texty od počátku jeho kariéry do současnosti, tj. od alba Bob Dylan z roku 1961 po poslední autorské album The Tempest z roku 2012, a k tomu ještě texty písní nezařazené na studiová alba.
hudba

Texty / Lyrics 1961 – 2012

1 348 Kč
V náruči dejvický noci
Zpěvák, textař a skladatel Ivan Hlas v rozhovoru s Marcelou Titzlovou připomíná pestré okamžiky svého života, včetně těch, o kterých dosud veřejně nehovořil. Od první kytary, která mu záhadně spadla z nebe, přes báječná Šakalí léta pod psa ...
hudba

V náruči dejvický noci

242 Kč
Karel Gott zůstal svůj 1939 - 2019
Knížka vypráví o cestě Karla Gotta na český pěvecký trůn, o všem tom, co ji provázelo.
hudba

Karel Gott zůstal svůj 1939 - 2019

134 Kč
Alternativa I
(1x)
Kniha hudebníka Mikoláše Chadimy ALTERNATIVA se stala jedním z nejvýznamnějších svědectví o českém rocku sedmdesátých let. První svazek plánovaného dvoudílného vydání mapuje autorovy hudební začátky a končí rokem 1981.
hudba

Alternativa I

441 Kč
No Quarter -  Tři životy Jimmyho Page
(2x)

Tato kniha zkoumá život, dobu a hudbu muže z jedné z největších kapel 20. století: Led Zeppelin. Díky novým a exkluzivním rozhovorům vypráví Martin Power příběh dlouhé kariéry Jimmyho Page.

hudba

No Quarter - Tři životy Jimmyho Page

629 Kč
Karel Gott
Karel Gott za téměř šedesát let své mimořádné kariéry poznal jak chutná sláva, obdiv, nevšední popularita a všeobecné uznání.
hudba

Karel Gott

269 Kč
Bowie: Ilustrovaný životopis
David Bowie byl více než zpěvák, více než umělec. Jeho vliv na moderní popkulturu je nesmazatelný. Poznejte muže mnoha tváří, kontroverzní ikonu hudebního světa i jeho alter ego Ziggyho Stardusta.
hudba

Bowie: Ilustrovaný životopis

359 Kč
Píseň z pytlíku na zvratky
(3x)
Umělecká kronika Nickova turné s kapelou Bad Seeds po dvaadvaceti severoamerických městech během léta 2014. Sestává z deníkových záznamů, dávných vzpomínek, intimních úvah, fantaskních představ, písňových textů a básní.
hudba
Ukázky

Píseň z pytlíku na zvratky

205 Kč
Doors: Brány vyhozené z pantů
Bývalí členové legendárních Doors se na stará kolena rozhádali. A to tak, že roztržku mezi nimi musel řešit soud. Samozřejmě, že šlo o peníze, ale nejen o ně, významnou roli v jejich sporu hrály zejména práva na používání jména původního jména kapely
hudba

Doors: Brány vyhozené z pantů

295 Kč
Rotten
Autobiografie Johnnyho Rottena (vlastním jménem John Lydon) popisuje, jak se z původně nesmělého až zakřinutého kluka vyrůstajícího v chudém prostředí londýnské pracující třídy stala v hudebním světě respektovaná ikona britské punkové scény 70.let.
hudba

Rotten

338 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 173 položek
1 2 3 .. 18 > >>