Nejprodávanější tituly v roce 2019

Hubneme jídlem
(1x)
Po dvou bestsellerech (Nebojte se jíst - a hubnout! a Recept(y) na zhubnutí) přichází autorka s třetí kuchařkou na téma, jak se bez hladovění a nezdravých diet „projíst“ k vysněné postavě dostatečným množstvím pestré a vyvážené stravy.
Ukázky

Hubneme jídlem

179 Kč
Příběh služebnice
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
Ukázky

Příběh služebnice

313 Kč
Hotýlek
(12x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.
Ukázky

Hotýlek

359 Kč
Cesta k nesvobodě
(8x)
Liberální demokracie není absolutním vítězem studené války a ohlášený konec dějin se nekoná. Vladimir Putin se opevnil ve své mocenské pozici a fašistické představy o potřebě pevné ruky začínají ve světě opět rezonovat.
Ukázky

Cesta k nesvobodě

441 Kč
Kovy - iPohádka
(1x)
Co se stane, když se pohádkové království připojí k internetu? Novodobá pohádka z pera známého youtubera Kovyho.

Kovy - iPohádka

314 Kč
Tanec s draky
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.

Tanec s draky

799 Kč
Poslední deník Květy Fialové
Květa Fialová. Pro některé charismatická dáma se zvláštním tajemstvím v očích, pro jiné jízlivá komentátorka s kousavým humorem, pro další pokorná žena, se kterou se život nemazlil a ona přesto dokázala stárnout s elegancí a noblesou.

Poslední deník Květy Fialové

358 Kč
Prázdniny v Evropě
(5x)
Vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou. Stopování nezemřelo. To jen někteří stopaři.

Prázdniny v Evropě

404 Kč
Aristokratka na koni
(8x)
Pokračování úspěšných knih Poslední aristokratka a Aristokratka ve varu.
Ukázky

Aristokratka na koni

233 Kč
Chirurg
(16x)
Kariéra špičkového odborníka na pražské klinice předčasně skončila kvůli jednomu karambolu s alkoholem a následky teď musí nést nejen on, ale i jeho věčně nespokojená žena a dospívající děti.
Ukázky

Chirurg

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>