Nejprodávanější Kniha v roce 2019
hudba

Amerika, Američka
Zápisky člena skupiny Už jsme doma z turné po USA.
hudba

Amerika, Američka

88 Kč
Já s.r.o.
V Já s.r.o. Simmons přináší nezbytné rady pro dosažení úspěchu. Mluví o tom jak vytvořit solidní obchodní plán, přináší mnoho „rad“ a tipů dostupných v naší digitální době, mluví o sebevzdělávání a o tom, že jste to vy, kdo vybuduje svůj podnik.
hudba

Já s.r.o.

314 Kč
Leonard Cohen
„Legendy nás uvádějí v úžas, ale knih, které nad Leonardem Cohenem jen žasnou, bylo napsáno dost.
hudba

Leonard Cohen

314 Kč
Holka v kapele
Kim Gordonová se proslavila hlavně jako zpěvačka, basistka a jedna z hlavních tváří rockové skupiny Sonic Youth. Ta patřila k nejúspěšnějším a nejvlivnějším kapelám nezávislé americké scény.
hudba

Holka v kapele

313 Kč
Progresivní rock
(4x)
Kniha se zabývá formováním progresivního rocku na přelomu šedesátých a sedmdesátých let 20. století.
hudba

Progresivní rock

261 Kč
Srdce zlomený
(2x)

Historky z alternativního undergroundu. "Když srdce zdobí smuteční páska, je čas na posledního práska. Láska je zapeklitá věc." Muzikant Ondřej Hejma se ve své nové knize vzpomínek vrací do roku 2013 a sleduje vývoj událostí v kultuře, politice, rodině i v oblasti srdce.

hudba

Srdce zlomený

242 Kč
BE100F

Výběr ze sloupků Evy Turnové, baskytaristky kapely The Plastic People of the Universe, má název Turnový háj - BE100F (best of). Sloupky byly pravidelně publikovány v časopisech Instinkt a Reflex a vycházely knižně pod názvem Turnový háj 1-4.

hudba
Ukázky

BE100F

223 Kč
Jan Dismas Zelenka (1679–1745)

Hvězda Jana Dismase Zelenky začala zářit teprve ve 2. polovině 20. století, kdy se Zelenka ocitl v malém, ale významném koutku hudebního kánonu, stal se totiž středem pozornosti hobojistů a fagotistů.

hudba

Jan Dismas Zelenka (1679–1745)

449 Kč
Průlety folkovou pamětí
Tato kniha není dějinami českého folku, natož Juppovým slovníkem naučným. Autor se v ní úspěšně pokusil o skládačku událostí, setkání, postřehů a střípků, které se prolínaly desítkami let. Je to knížka o muzice, o době, o životě a světě kolem.
hudba

Průlety folkovou pamětí

315 Kč
The Beatles všechny písně
(1x)
Víte, že melodie Yesterday přišla k Paulovi "sama", ale že s textem se dost natrápil, a dokonce chvíli zpíval o míchaných vejcích? Nebo že inspirací pro Johnovu Lucy in the Sky with Diamonds nebylo LSD, ale obrázek jeho syna?
hudba

The Beatles všechny písně

719 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 171 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 18 > >>