Nejprodávanější Kniha v roce 2019
kuchařky

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni - 11%
(2x)
Vánoční publikace Kamily Skopová (1944), výtvarnice a folkloristky, žijící v malé roubence na Vysočině u Hlinska, zpřítomňuje atmosféru českých Vánoc skrz téma, jež je v rámci vánočních zvyků dodnes u nás nejživější - tj. téma sváteční kuchyně.
kuchařky

Vánoční svátky o století zpátky aneb Tradice Vánoc v české kuchyni

89 Kč
79 Kč
Kuchařka pro děti - 11%
Kuchařka pro děti, novinka z edice Apetit, díky které uspokojíte chuťové buňky každého malého gurmána.
kuchařky

Kuchařka pro děti

359 Kč
319 Kč
Bez buchet se nevdáš! - 11%
Kuchařka plná báječných receptů, bez kterých se žádná holka (nejen ta na vdávání) neobejde! Na stránkách se rozepsaly tři generace žen do osmi nabušených kapitol. Kuchařku můžete věnovat jako osobní dárek a napsat jméno obdarované přímo na knihu!
kuchařky
Ukázky

Bez buchet se nevdáš!

269 Kč
239 Kč
Sladkosti ze Svatojánu - 11%
Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních receptů na dezerty, které neobsahují téměř žádný cukr, a zároveň skvěle chutnají.
kuchařky

Sladkosti ze Svatojánu

269 Kč
239 Kč
Vaříme pro batolata - 11%
Uvařit rychle, zdravě a tak, aby jídlo bylo vhodné i pro dítě? A navíc tak, aby chutnalo i dospělému? Ano, jde to a je to mnohem jednodušší, než byste si mysleli.
kuchařky

Vaříme pro batolata

161 Kč
143 Kč
Yotam Ottolenghi: Kuchařka - 11%
Yotam Ottolenghi se po obrovském úspěchu svých restaurací a knihy Ottolenghi: The Cookbook (Kuchařka) řadí ke světovým špičkám ve svém oboru. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také originální a zcela osobitý přístup k vaření.
kuchařky

Yotam Ottolenghi: Kuchařka

449 Kč
399 Kč
Creme brulée a panna cotta - 11%
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu.
kuchařky

Creme brulée a panna cotta

233 Kč
207 Kč
Moje domácí kuchyně - 11%
(1x)
Nejčastější otázka, kterou Zdeněk Pohlreich dostává, zní, jestli doma vaří? „Ano, vařím a rád, i když jako každý mám několik jídel, která vařím pořád dokola.“ Ta nejoblíbenější předkládá v nové kuchařce Moje domácí kuchyně.
kuchařky

Moje domácí kuchyně

413 Kč
367 Kč
Deník Dity P. Kuchařka 2 - 11%
(1x)
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc.
kuchařky

Deník Dity P. Kuchařka 2

446 Kč
396 Kč
Kuchařka ze Svatojánu - 11%
(10x)
Být ženou znamená dávat a udržovat život v mnoha podobách. Zahřívat svou rodinu ohněm v kamnech i bezpodmínečnou láskou. Být opěrným sloupem, laskavou jistotou, která trvá bez ohledu na zmatek tam venku.
kuchařky
Ukázky

Kuchařka ze Svatojánu

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 422 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 43 > >>