Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2019

Od nestíhání ke stíhání
Kurz obsahuje řadu praktických cvičení, ve kterých mají posluchači možnost si uvedené náměty prakticky implementovat do svého života a tak postupně začít, krok za krokem, stíhat.

Od nestíhání ke stíhání

1 352 Kč
Toulky českou minulostí 451-500
(1x)
Pozoruhodný pokus o moderní, dokumentárně bohatý a čtenářsky přitažlivý výklad zásadních událostí českých dějin v audioformě.

Toulky českou minulostí 451-500

254 Kč
Ubu se vrací
Pozoruhodnou dramatickou variaci na slavné hry Alfreda Jarryho s monstrózní postavou otce Ubu napsal i český básník Josef Kainar. Titulní roli v rozhlasové inscenaci hry Josefa Kainara ztvárnil Leoš Suchařípa

Ubu se vrací

206 Kč
Dívka s jizvou
Dívka s jizvou mistrovsky líčí, jak člověk poznamenaný těžkým osudem se dokáže postavit zlu.

Dívka s jizvou

237 Kč
Listy M. Jana Husa
70 listů (latinské v překladu Bohumila Ryby) českého reformátora čte Jiří Hanák. K dispozici na CD ve formátu mp3.

Listy M. Jana Husa

206 Kč
Marpa, Tibetský rebel
Když si už čtenář přečte "Tibetské báje o Milarepovi" zákonitě ho napadne, jak k tomu ten Milarepa přišel, že měl takové úžasné schopnosti? Právě na tuto otázku odpovídá kniha o jeho učiteli Marpovi.

Marpa, Tibetský rebel

213 Kč
Pohádky z Valašského království
Osm úchvatných Skácelových příběhů rozezněl jemně, křehce a s fantazií (Hloupý Jan, Skleněný vrch, Kouzlíř, O čtyřech bratřích, Chudý kovář, Boty, klobouk a plášť, Tři bílé růže, Janíček s voničkou). Bolek Polívka vypráví příběhy z valašského království.

Pohádky z Valašského království

252 Kč
Akt
(1x)
Akt - další nahrávky ze slavné ságy děl Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními autory jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak. Na audioknize zazní nejen hlasy autorů, ale i mnohých dalších.

Akt

104 Kč
Divnovlásky
(1x)
Groteskní a inteligentní autobiografie autorky bestselleru Deník šílené manželky v zábavné interpretaci herečky Ańi Geislerové. Příběh v jejím podání má napětí, lehkost, ironii a nadsázku.

Divnovlásky

252 Kč
Ostře sledované vlaky
Bohumil Hrabal patří k vrcholným zjevům české literatury druhé poloviny 20. století, jeho dílo je překládáno do všech světových jazyků. Pro edici audiokniha se jeví tedy jako autor nejvhodnější. Kniha Ostře sledované vlaky vyšla poprvé v roce 1965.

Ostře sledované vlaky

198 Kč
Zobrazuji 801 - 810 z 814 položek
<< < 1 .. 79 80 81 82 > >>