Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
kuchařky

Grilujeme po česku - 20%
Žádné složité recepty ani exotické přísady, snadná dostupnost použitých ingrediencí, pestrost nabízených grilovaných lahůdek, přehlednost jejich řazení a především obrovské zkušenosti autorky receptů - to jsou hlavní přednosti této knížky.
kuchařky
Ukázky

Grilujeme po česku

152 Kč
122 Kč
Stávám se veganem - 20%
Velice aktuální kniha, která vychází vstříc mnoha lidem, kteří se - ať z důvodů zdravé výživy či z důvodů etických - rozhodli změnit své stravovací návyky a stát se vegany.
kuchařky
Ukázky

Stávám se veganem

212 Kč
170 Kč
Vše, co byste měli vědět o víně.... - 20%
Určitě jste často na rozpacích, zda právě ochutnáváte dobré, nebo špatné víno. Podle etikety to obvykle nepoznáte. Možná ani nevíte, jak víno správně uchovávat, podávat a jak ho harmonicky skloubit s určitým typem jídla.
kuchařky
Ukázky

Vše, co byste měli vědět o víně....

254 Kč
203 Kč
Babiččiny pochoutky - 20%
Poctivé starodávné recepty od babičky spisovatelky Romany Szalaiové. Babička Antonie žila v letech 1915 až 2009. Její recepty jsou proložené vyprávěním o ní.
kuchařky
Ukázky

Babiččiny pochoutky

45 Kč
36 Kč
Neber zvíře do úst - 20%
(1x)
Sáhnout po této knize jako po lehké humoristické četbě pro letní dovolenou na pláži by byl omyl. Její název by bylo lépe interpretovat jako „jedenácté přikázání“ – důležité mravní naučení, jež Bůh zapomněl předat Mojžíšovi na hoře Sinaj.
kuchařky
Ukázky

Neber zvíře do úst

150 Kč
120 Kč
Svět piva a piva světa - 20%
V této atraktivně pojaté publikaci najdete všechny podstatné informace o tradičních i pozapomenutých stylech piva, které se díky produkci malých pivovarů či minipivovarů vrací na náš trh.
kuchařky
Ukázky

Svět piva a piva světa

212 Kč
170 Kč
Celulitida - 20%
Toužíte po perfektní postavě? Obáváte se zdánlivě neřešitelných problémů, které s sebou může přinášet moderní doba? Také pro vás je celulitida strašákem, noční můrou, proti které je velmi těžké bojovat? Pak je tato publikace určena právě vám.
kuchařky
Ukázky

Celulitida

237 Kč
190 Kč
Uzení, nakládání a konzervování masa - 20%
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit.
kuchařky
Ukázky

Uzení, nakládání a konzervování masa

212 Kč
170 Kč
Velký český kuchařský lexikon - 20%
Nové vydání monumentálního díla, které vyšlo poprvé v roce 1939 a jehož autorem je legendární šéfkuchař Grandhotelu Steiner. Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a umělců.
kuchařky
Ukázky

Velký český kuchařský lexikon

298 Kč
238 Kč
Magická kuchařka - 20%
Nehledejte zde návody k výrobě alchymistických elixírů. Tahle kniha vás zavede do tajemně zakouřené černé kuchyně našich prababiček, do barokní a středověké vesnice, aby vám ukázala, že příprava jídla byla rituálem, udržujícím prosperitu rodu i řád světa.
kuchařky
Ukázky

Magická kuchařka

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 85 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>