Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
kuchařky

Kuchařka při onemocnění slinivky - 20%

Součástí je kalorická a biologická hodnota každého receptu Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností, věnuje se výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů i jejich nutriční hodnotě.

kuchařky
Ukázky

Kuchařka při onemocnění slinivky

149 Kč
119 Kč
Luštěniny ze Svatojánu - 20%

Zdravé recepty z luštěnin od populární kuchařky ze Svatojánu Luštěniny bývají v současném českém jídelníčku opomíjené. Jsou však zdrojem hodnotných bílkovin, a to nejen pro vegetariány a vegany.

kuchařky
Ukázky

Luštěniny ze Svatojánu

249 Kč
199 Kč
Probiotická smoothies - 20%
Zdravé zažívání je klíčem k našemu zdraví.
kuchařky
Ukázky

Probiotická smoothies

246 Kč
197 Kč
Rychlé fit recepty - 20%
Vyzkoušejte jednoduché recepty, které využívají úplně běžné ingredience, přitom jsou lákavé a moc dobré a navíc budou podporovat i vaše předsevzetí žít zdravě. Můžete mlsat bez cukru, protože autorka vás naučí využívat přírodní sladidla (banány, med, jablka...).
kuchařky
Ukázky

Rychlé fit recepty

249 Kč
199 Kč
Tak trochu jiná kuchařka - 20%
„Vždy jsem se motala v kuchyni a pomáhala svému kuchařskému vzoru – mamce. Bylo mi to dovoleno, a tak jsem podávala, krájela a míchala. Rozuměla jsem tomu, co znamená opravdové jídlo a co je vůně domova.
kuchařky
Ukázky

Tak trochu jiná kuchařka

249 Kč
199 Kč
Upečeno s láskou - 20%
(1x)
Pekařina je staré voňavé řemeslo, které dnes s radostí opět objevujeme. Ponořte se do světa domácího pečení a s ním spojených tradic.
kuchařky
Ukázky

Upečeno s láskou

279 Kč
223 Kč
Všetko o údení - 20%
Užitočné rady a skvelé recepty, ktoré čerpajú z dlhoročných skúseností autora i starých majstrov údenárov. Nepostrádateľná príručka pre všetkých milovníkov údenia, nech už údia doma, na chate či chalupe.
kuchařky
Ukázky

Všetko o údení

225 Kč
180 Kč
Bezlepkové laskominy 2 - 20%
Ve druhém dílu kuchařky Bezlepkové laskominy najdete desítky receptů na tradiční koláče a bábovky, ale i veganské raw dezerty nebo proteinové buchty.
kuchařky
Ukázky

Bezlepkové laskominy 2

82 Kč
66 Kč
České minipivovary - 20%
Každý měsíc vznikne v Česku několik nových minipivovarů a tento trend bude pokračovat i v následujících letech.
kuchařky
Ukázky

České minipivovary

175 Kč
140 Kč
Vaříme s konopím - 20%
Název a podtitul říká o této knize téměř vše. Najdeme v ní recepty, které se tradují v nejslavnější „reggea“ rodině – u Marleových. Jsou rozděleny do přehledných kapitol (maso, dezerty apod.) a bohatě doplněny fotografiemi.
kuchařky
Ukázky

Vaříme s konopím

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 85 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>