Nejprodávanější e-knihy v roce 2019
kuchařky

(ne)Sladkosti - 20%
Kniha receptů je především určena všem, kteří trpí hyperurikémií (zvýšenou koncentrací kyseliny močové v krvi). Ta bohužel způsobuje bolest některých kloubů, může zapříčinit jejich deformaci a dochází také k tvorbě ledvinových kamenů.
kuchařky
Ukázky

(ne)Sladkosti

69 Kč
55 Kč
Bezlepkové laskominy - 20%
Musíte ze zdravotních důvodů držet bezlepkovou dietu, ale rádi mlsáte? Nebo jen chcete z jídelníčku vypustit lepek a ochutnat bezlepkové moučníky? V kuchařce najdete desítky receptů na jednoduché, zdravé, bezlepkové, ale chuťově úžasné dezerty.
kuchařky
Ukázky

Bezlepkové laskominy

82 Kč
66 Kč
Originální dárky ve skle - 20%
Dárky od vás odteď budou milovat všichni! Překvapení budou přátelé i rodina. Je jedno, jestli tenhle dárek připravíte k narozeninám, Vánocům nebo jako milou pozornost pro hostitele - domácí směsi od vás to ve skleničce opravdu sluší!
kuchařky
Ukázky

Originální dárky ve skle

144 Kč
115 Kč
Unmunův koláč - 20%
Zenová kuchařka Unmunův koláč je sestavena nejen z receptů členů sanghy z celého světa, ale také z článků o zdravé stravě a stolování.
kuchařky
Ukázky

Unmunův koláč

120 Kč
96 Kč
Velká databáze receptů - 20%
Velmi rozsáhlá databáze s více než čtyřmi tisíci receptů z celého světa, které zajisté rozšíří rozsah vašeho kulinářského umění. Recepty mají unikátní zápis uzpůsobený pro stručný zápis a celkovou přehlednost.
kuchařky
Ukázky

Velká databáze receptů

400 Kč
320 Kč
Četnická kuchařka - 20%

Chcete si uvařit a upéci jídlo dle dobových receptů, podle nichž vařily a pekly kuchařky v četnických kasárnách?

kuchařky
Ukázky

Četnická kuchařka

119 Kč
95 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž - 20%
(3x)
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž

199 Kč
159 Kč
Řemeslné vaření piva - 20%
Hledáte koníčka, který je zábavný a tvůrčí, ale k výtvarnu máte asi tak blízko jako k protinožcům? Zkuste s námi vařit pivo – kniha Řemeslné vaření piva Vám poradí jak na to.
kuchařky
Ukázky

Řemeslné vaření piva

299 Kč
239 Kč
Znalcem vína za 24 hodin - 20%
Kritička vín Jancis Robinson, držitelka Řádu britského impéria a mnohých žurnalistických ocenění, přispívající pravidelně do Financial Times, udělá znalce z každého.
kuchařky
Ukázky

Znalcem vína za 24 hodin

152 Kč
122 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
kuchařky
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 85 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>