Nejprodávanější Kniha - leden 2020
národní kuchyně

Velká kuchařka Čech a Moravy
(3x)
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol.
národní kuchyně

Velká kuchařka Čech a Moravy

629 Kč
Umění francouzské kuchyně
(2x)
Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně.
národní kuchyně
Ukázky

Umění francouzské kuchyně

583 Kč
Tajné nedělní recepty naší babičky - Zima
(1x)
V řadě Tajné nedělní recepty najdete menu na každou neděli v roce. Ve čtvrtém sešitku vám babička poradí, co dobrého si dát k obědu v zimě. Najdete tu nejlepší vyzkoušené rodinné recepty s ohledem na roční období.
národní kuchyně

Tajné nedělní recepty naší babičky - Zima

62 Kč
Kuře - Jednoduše & dokonale
(2x)
Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – Kuře.
národní kuchyně

Kuře - Jednoduše & dokonale

323 Kč
Farská kuchařka
Tato kniha není jen prostou kuchařkou, tedy souborem receptů, ale je též knihou k poučení o církevním roku a jeho vlivu na jídelní zvyklosti předků, o životě farářů a farských hospodyň, a to obzvláště na venkovských farách....
národní kuchyně

Farská kuchařka

269 Kč
Tachovská kuchařka receptů, příběhů a vzpomínek
Vydejte se na cestu Tachovskem – svéráznou krajinou západních Čech na hranici s Bavorskem. Poznejte tachovský region prostřednictvím chutí, vůní a vzpomínek jeho současných i minulých obyvatel.
národní kuchyně

Tachovská kuchařka receptů, příběhů a vzpomínek

408 Kč
Moderní indická kuchařka
S pomocí Nitishi Patelové, uznávané šéfkuchařky indického původu, můžete orientální kuchyňská kouzla zvládnout i vy.
národní kuchyně

Moderní indická kuchařka

441 Kč
Pes, který jedl lanýže
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“?
národní kuchyně

Pes, který jedl lanýže

358 Kč
The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko
Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí.
národní kuchyně

The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko

494 Kč
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem

Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů Evropy S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit.

národní kuchyně

Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem

359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 15 položek
1 2 > >>